onsdag den 30. marts 2011

Vimeo on ilmainen IOS videon app punkkarit iMovie omassa talossa, nyt saatavilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/vimeos-gratis-ios-video-editing-app-punks-imovie-in-its-own-hou/:


Vielä waffling yli että pankki järisyttäviä 4,99 dollaria iMovie ostaa? Saamme sitä. Onneksi olet ojensi riittävän kauan vapailla markkinoilla tulemaan ja pelastamaan sinut ( taas ) - Vimeo on juuri käynnistänyt laillinen vaihtoehto tulee App Storen tänään paljon, paljon enemmän täyteläistä hinta: 0,00 dollaria. Viralliset IOS app tarkastuksia on 20.1MB, ja tarjoaa mahdollisuuden ladata, hallita, muokata ja katsella videoita (samoin kuin loihtinut muiden luonnollisesti). Se hoidamme muokkausta ja kuvat sekä SD-ja HD-materiaalia, ja siellä on jopa tukea keskeyttää ja aloittaa uudelleen lataukset, jakamisen kautta suosikki sosiaalinen verkostoituminen verkkosivuilla, ja jotta tilastot - jos olet osaksi tällaista narsistinen asia. App: n jaossa alas lähde linkkiä, ja kun me kuulla, että jotkut ihmiset lyövät ladata ongelmakohta joka niin usein, emme varmasti v1.0 rakentaa on päivitetään pikimmiten. Voi, ja iPad ja Android ehdolliset? Kopio on matkalla, mutta auttaa kärsivällisyyttä pyydetään.

Jatka käsittelyssä Vimeo on ilmainen IOS videon app punkkarit iMovie omassa talossa, nyt saatavilla


Vimeo on ilmainen IOS videon app punkkarit iMovie omassa talossa, saatavilla nyt perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 15:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Switched | lähde iTunes , Vimeo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar