onsdag den 30. marts 2011

Särinä alkaa streaming kaikki sen ilmaiseksi elokuvia Roku, PS3, Sony televisiot ja Blu-ray-soittimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/crackle-starts-streaming-free-movies-to-roku-ps3-sony-tvs-and/:


Sonyn Crackle on ollut enemmän onnistuneeseen elämään sikäli kuin sen edellisen iteraation kuin Grouper , streaming elokuvia, TV ja shortsit eri laitteiden aloitettuaan takaisin '07 ja tänään julkistanut koko kirjasto on suoratoisto PS3, Roku laatikot, Sony Blu-ray ja Bravia-televisiot. Laajentaminen koko pääsy vain Googlen TV (siellä on myös Android app. että tällä hetkellä purojen joitakin eriä) se ottaa luottoa kuin vain tarjoava vapaan täyspitkä elokuviin kuten Ghostbusters, B mainos Boys, Kunnian miehiä ja ilmaiseksi näissä ympäristöissä. Haitat ovat video, topit ulos 480p-standardin määrittelyä ja Hulu-tyylinen kaupallinen katkoksia, mutta jos sinun on aivan pakko katsoa Viikonloppu Bernies II tuhlaamatta rahaa se on vaihtoehto - ainakin niin kauan kuin PS3 selain ei kaadu kanssa muisti virhe, kuten se teki meille. Se ei toimi paremmin kyvykkäämpiä alustoilla, joten tutustu tarkemmat tiedot lehdistötiedotteessa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Crackle alkaa streaming kaikki sen ilmaiseksi elokuvia Roku, PS3, Sony televisiot ja Blu-ray-soittimet


Särinä alkaa streaming kaikki sen ilmaiseksi elokuvia Roku, PS3, Sony televisiot ja Blu-ray-soittimet perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 22:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar