onsdag den 30. marts 2011

Google saa säännöllisesti yksityisyyden tarkastuksia jälkeen FTC tuomio Buzz

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-to-receive-regular-privacy-audits-following-ftc-ruling-on/:



No, se näyttää haamu Buzz on kummittelee yli Googlen jonkin aikaa - yhtiö on juuri tehnyt sopimuksen FTC että näkee sen saa riippumaton tietosuojavaltuutettu tarkastuksia kahden vuoden välein seuraavan kahdenkymmenen vuoden jälkeen Tuomioistuin totesi löytänyt Google rikkoi oman tietosuojakäytäntö palveluun. Vuonna blogi tänään, Google sanoo myös, että nyt "pyytää käyttäjiä antamaan meille antama lupa" ennen kuin se tekee mitään muutoksia siihen, miten se jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja, ja se lisää, että se haluaisi "anteeksi jälleen virheet, joita olemme tehty Buzz. " Mitä FTC puheenjohtaja Jon Leibowitz kuvailee ratkaisu kuin "kova" yksi, ja sanoo vain että "kun yritykset tekevät yksityisyyden lupauksia, joita ne tarvitsevat kunnioittaa heitä."

Google saa säännöllisesti yksityisyyden tarkastuksia jälkeen FTC tuomio Buzz perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 16:27:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Virallinen Google Blog , FTC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar