onsdag den 30. marts 2011

Windows Phone 7 tulossa NFC maksuja seuraava päivitys?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/windows-phone-7-getting-nfc-payments-in-next-update/:

Microsoftin Windows Phone 7 on vielä parannettavaa kilpailun kannalta apps ja perusominaisuuksia , mutta kun se tulee mobiilimaksamiseen se ei ehkä jää pöly - Bloomberg on kaksi nimetön lähteet sanovat, että Microsoft asu seuraava versio Windows Phone 7 ohjelmisto tukee lähes Field Communication , ja paista NFC teknologian osaksi WP7 älypuhelimissa jo tänä vuonna. Kuten olemme kuulleet aiemmin tällä viikolla, Googlen tiettävästi valmistelee vastaavan suunnitelman , jossa on kumppanuuksien luottokortti tilaa, RIM saattaa olla sillä varustamoihin nähden Bank of America oikeudenkäyntiä , ja yleinen yksimielisyys veden jäähdytin on, että Apple ei tavoittele kontaktittomia maksut tänä vuonna. Kyllä, se on jännittävää aikaa työhön toimialoille, jotka ovat riippuvaisia ​​yksinomaan raha vaihtaa omistajaa.

Windows Phone 7 tulossa NFC maksuja seuraava päivitys? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 19:03:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar