lørdag den 2. juli 2011

Facebook käynnistää in-selain videochatin powered by Skype?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/02/facebook-to-launch-in-browser-video-chat-powered-by-skype/:


Microsoftin 8500000000dollari hankinta Skype ei ole suljettu vielä, mutta näyttää siltä, ​​Redmond toimii jo kulissien takana tehdäkseen palvelusta vieläkin läsnä. Joidenkin Nimetön lähteistä haastatteli TechCrunch, Facebook aikoo esitellä video chat ensi viikolla, ja että palvelu on powered by kukaan muu kuin Skype. Ja kun palvelu on selainpohjainen, se sanoi myös sisällyttää työpöydälle komponentti. Olimme sanoa mitään, että kuulostaa liian outo - videopuhelut olisi looginen jatke Facebook Chat, nd älkäämme unohtaa +240.000.000dollari Microsoft investoi sivuston takaisin vuonna 2007. Mitä enemmän, Facebook lähetti kutsuu tapahtumaan ensi viikolla, missä Mark Zuckerberg oli selvää porukka paljastaisi uusi tuote sen Seattle joukkue. Se on Microsoftin takapihalla tietenkin kutsuu itse chat kuvakkeet 'em, ja useimmat osuvasti, että Seattle toimisto on katkaiseva jopa insinöörit erikoistunut työasemaohjelmiston. Kaikki kertoi, että lisää jopa todennäköisesti tositarina meille, mutta emme tiedä varmasti ennen pitkää Beachy viikonloppu kautta.

Facebook käynnistää in-selain video chat pohjainen Skype? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 heinäkuu 2011 17:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

FBI Wiretapped Hemingway

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HD5IPAOtFx0/FBI-Wiretapped-Hemingway:

Hugh Pickens kirjoittaa "On viideskymmenes vuosipäivä kuolemasta mennessä itsemurhan kirjailija Ernest Hemingway, hänen ystävänsä ja elämäkerran kirjoittaja AE Hotchner kirjoittaa NY Times että mies, joka oli seisonut hänen maahan vastaan ​​latauksen vesi puhvelit, joka oli lentänyt tehtäviä ympäri Saksaa, joka oli kieltäytynyt hyväksymästä vallitsevaa kirjoitustyyli, mutta kestävä hylkäämistä ja köyhyyttä, oli vaatinut kirjoittaa omalla ainutlaatuisella tavallaan, tämä mies, syvimmän ystäväni, pelkäsin - pelkäsin, että FBI oli hänen jälkeensä, että hänen ruumiinsa oli hajoamassa , että hänen ystävänsä oli kääntänyt hänelle, että eläminen ei ollut enää vaihtoehto. " Keskellä masennuksen ja hoidon aikana St. Maryn sairaalassa Rochester, Minnesota, Hemingway oli vakuuttunut, että hänen huone kuunteli, hänen puhelimensa oli painanut, ja epäillään, että yksi harjoittelijat oli syötetty. Vuosikymmeniä myöhemmin vastauksena Freedom of Information vetoomuksen, FBI julkaisi Hemingway tiedosto. Se paljasti, että alussa vuonna 1940 J. Edgar Hoover oli sijoitettu Hemingway valvonnan alaisena, koska hän oli epäluuloinen Ernest toimintaa Kuubassa. Seurantaan kaikki läpi hänen synnytyksen St. Maryn sairaalassa , joten se todennäköisesti puhelin ulkopuolella hänen huoneeseen oli painanut jälkeen kaikki. "vuosien jälkeen, olen yrittänyt sovittaa yhteen Ernest pelko FBI, jonka olen valitettavasti väärin arvioituna, jossa todellisuus FBI tiedosto," kirjoittaa Hotchner, kirjailija Papa Hemingway ja Hemingway ja hänen maailmansa. "minä nyt uskon, että hän todella tunsi valvonta, ja että se olennaisesti vaikuttanut hänen ahdistuksensa ja hänen itsemurhan. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






ARM pelimerkkejä kilpailevien PS3, Xbox 360 18 kuukauden aikana?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FerK9S_IF3E/arm-chips-to-rival-ps3-xbox-360-in-18-months.ars:


ARM on pelaajan suorituskykyä rumpu uudelleen, tällä kertaa kertoen Inquirer että uusi Mali GPU design ilmestyy vuoden 18 kuukautta tekee sen sirut yhtä nykyisen sukupolven pelikonsolit, kuten Xbox 360 ja Playstation 3. Ei ole epäilystäkään, että ARM-pohjainen mobiili siru ylittämään nämä kahdella pöydällä pikseli-työntämällä kapasiteetti (mitattu eri tavoin) jossain vaiheessa tulevaisuudessa, mutta olemme kuulleet tällaista puhua Mali ennen.


Jotkut Googling vääntää 2009 ja 2010 kuin vuotta kun Mali piti tuoda Xbox 360-tason grafiikkaa kännykkää, ja olemme varmoja, että jos meillä meni ohi ensimmäisellä hakutulossivulla voisimme löytää lisää.


Mutta mitä tahansa ARM on sanonut aiemmin, se ei oikeastaan ​​venyttää kuvitella tämä tapahtuu noin 18 kuukauden ajassa. Ilmenee, vuoden 2010 ISSCC, Microsoft osoitti pois SoC että valtuudet uusimman version Xbox 360-combo siru, joka asettaa CPU ja GPU konsolin samaan 45nm kuolevat ja kelloja vain 372 miljoonaa transistoria. Se on hieman yli 100 miljoonaa transistoria enemmän kuin Nvidian 40nm Tegra 2 mobiili siru samana vuonna. Joten kyllä, koska prosessi kutistua 28nm tai niillä main, se tuntuu täysin mahdollista, että ARM tulee ainakin voi pakata niin paljon laitteita kuin Xbox 360 ei sovellukseen prosessori.


Niin paljon ARM Mali väittää. Paljon mielenkiintoisempi kysymys on, mitä NVIDIA on pois tässä vaiheessa?


Yhtiön tuleva Kal-El osa johtuu ulos toisella vuosipuoliskolla, ja se voi hyvinkin tuoda jotain lähestyy konsoli-tason suorituskyky tablets ja muihin kannettaviin. Ja 18 kuukauden kuluttua, voimme alkaa nähdä jotain Project Denver, joka voisi hyvin tekevät tappaja työpöydälle peli siru (olettaen, että kaikki pelit tulevat toimimaan sitä).


Lue kommentteja tähän virkaan





Gillmor Gang 02.07.11 (TCTV)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dCzYsr0lx4g/:


Gillmor Gang - Robert Scoble, John Borthwick, Kevin Marks, ja Steve Gillmor - Yhdistetyt Circle Game kanavoinut Joni Mitchell ja Tom Rush. Google + näyttää osuma, eli se on pian saavuttaa kriittisen massan, jossa kaikki sosiaaliset ohjelmistot on valmistunut lukiosta ja sen jälkeen. Toistaiseksi palvelu näyttää seuraavalta laajempi reimplementation ja Friendfeed, jonka jotkut meistä tuntui oli katkaistu eikä käyttäjiä vaan Facebook hankinta. Toisin sanoen jostain että uudelleenlöytämiseksi on hyvä asia.


Saat @ Borthwick, hanke on merkittävä yritys yhtiö olemme olleet vähätteleminen viime kuukausina sekä sen osakkeen arvoon. Saat @ scobleizer, se tarkoittaa taistelua päästä ja rikas, tällä kertaa yhteiskunnallisen piireissä Google määrittelee kaavioita. Saat @ kevinmarks, paljon työtä tehtävänä, mutta kaikkensa. Saat @ stevegillmor, hyvin, sinun täytyy katsella näyttää. Mutta vihje: +1 s Twitteriin, FaceTime, ja kuka tekee uusia virheitä nopeasti.





Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Verizon tiedot maksuista vuoto jatkuu, 30 dollaria tethering 4G-asiakkaille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/02/verizon-data-charges-leak-continues-30-tethering-for-4g-custom/:


Scan yllä väittää näyttää Verizon Asiakas esite, joka ilmestyy kauppoihin ensi torstaina, paljastaa mitään yli yksityiskohtaiset vuodot olemme jo raportoitu , mutta ainakin saadaan noin vakuuttavan poimutettu vahvistusta sekä huomattavat yksityiskohdat. Uudet asiakkaat estetty onnellinen maa rajaton data, ja sen sijaan on pussistaan ​​porrastettu kuukausimaksuja vaihtelevat $ 10 75MB jopa 80 dollaria 10 Gt, plus ylimääräinen 20 dollaria kiinniottamiseksi oikeuksia. Erillisessä kääntyä tämän tarinan, saamme kuulla, että asiakkaat, jotka haluavat kytkeä jotta 4G luuri joutuu maksamaan 30 dollaria kuukaudessa pitää Big Red onnellinen. Tämä saattaa olla yllätys, jos olet elänyt sen nyt ilmainen tethering tarjous, joka päättyy ensi viikolla, mutta meillä oli vahva aavistus siitä oli tulossa. Sitä paitsi, se ei ole lainkaan huono: ne 30 taalaa sinut rajoittamaton tietoja nopein LTE-verkon ympärille, kun taas 20 dollaria miehistö saa tyytyä vain 2GB kuukausittain.



[Kiitos, Verizon Guy]

Verizon tiedot maksuista vuoto jatkuu, 30 dollaria tethering 4G-asiakkaille alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 heinäkuu 2011 15:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde DroidLife , PPCG | Lähetä | Kommentit

Soittaminen BS palkattomalla Harjoittelut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OGhfM_ktQNs/Calling-BS-On-Unpaid-Internships:

theodp kirjoittaa "Getting harjoittelija on niin kuuma juuri nyt," kirjoittaa Stewart Curry. "Se on myös tiedote **** 99% ajasta." IrishStu myös hänen luettelo Interning n Big Lies: 1. "Saat koulutusta." 2. "Voisimme palkata sinua jälkeen työharjoittelun." 3. "Saat työskennellä mahtava joukkue." 4. "Se näyttää hyvältä CV." 5. "Teet suuren kontakteja." Niin, kuka se oikeastaan ​​haittaa, Stu? "Tässä kuka se sattuu - harjoittelijoita. Sinulla on ne työskentelevät turhaan. Tässä kuka se sattuu - ihmisiä, jotka tarvitsevat palkkaa selviytyäkseen. Tässä kuka se sattuu - yrityksille, jotka haluavat maksaa ihmiset kunnollinen palkka tekemästään työstä. " Inside Higher Ed myös sekit Suurten Intern keskusteluun. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft seuraa Googlen johtaa, peruuttaa Hohm energiapalveluyritykset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/dhr6bc6hfZI/microsoft-follows-googles-lead-cancels-hohm-energy-service.ars:


Torstaina Microsoft ilmoitti, että se oli sammutuksen sen kotiin energia valvontapalvelun, Hohm . Muutto tulee vain päiviä sen jälkeen Google ilmoitti lopettavansa vastaava palvelu, PowerMeter. Googlen peruutus oli yhdessä päättämistä ilmoittamalle lääketieteellisiä ohjelmistoja, Google Health; Toistaiseksi ei ole viitteitä siitä, että Microsoft aikoo peruuttaa vastaava tarjoamalla, Health Vault.


Sekä Google ja Microsoft tuli energia-alalla useita vuosia sitten samaan aikaan, kun kävi ilmi että se oli huomattavaa kasvupotentiaalia. Monet palvelut olivat alkaneet tarjota älykkäät mittarit ja muut palvelut, jotka voisivat antaa kotikäyttäjille hienompaa hienosyinen tietoa ja hallita energian käyttöä. Energian hinnan nousu näyttäisi myös todennäköisesti motivoida kuluttajat käyttämään paremmin hallita miten he käyttivät valtaansa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Samsung tippaa (yksi) Applen patentti countersuit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lVa8L2-ZVZk/samsung-drops-one-apple-patent-countersuit.ars:


Kun Apple haastoi Samsung takaisin huhtikuussa yli väittää, että korealainen yhtiön Galaxy linja älypuhelinten ja tablets huijatuksi Applen iPhone ohjelmisto-, laitteisto-ja design patentit, Samsung potkut takaisin. Se jätti oikeusjuttuja vastaan ​​Apple Euroopassa ja Aasiassa , ja se jätti patentinloukkaus countersuit vastaan ​​Apple täällä Yhdysvalloissa.


Oikeudenkäynti sai nopeasti sotkuinen, jossa molemmat osapuolet vaativat pääsyä ennenjulkaisematonta prototyyppejä muun laitteiston osana tapauksessa ja ampua pois syytökset häirinnästä vastustajansa. Tänään kuitenkin todettiin, että Samsung päätti pudottaa sen Yhdysvaltain countersuit.


Mukaan Bloomberg , joka sai käsiinsä Samsungin edustaja Soulissa, tapaus oli todella hylkäsi 30. kesäkuuta. Irtisanomisten myötä "virtaviivaistaa" Samsungin oikeudellinen työmäärää, kertomuksen mukaan, mutta Samsung jatkaa ulkomailla tapauksissa ja jatkaa syytteeseen aikaisemmin Yhdysvaltain tapaus vastaan ​​Apple.


Lue kommentteja tähän virkaan





Samsung putoaa counter vastaan ​​käydyn Apple - Applen silti saanut luun poimia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/02/samsung-drops-counter-suit-against-apple-apples-still-got-a/:

Samsung putoaa counter vastaan ​​käydyn Apple - Applen silti saanut luun poimia

Jo huhtikuussa, Samsung sivalsi takaisin Applen väitteitä patentin loukkauksesta kanssa terveellisen auttaa kymmenen väittää omaa. Nyt Bloomberg raportoi, että Samsung vaivihkaa luopui counter vastaan ​​käydyn Cupertino-yhtiö 30. kesäkuuta, ja yrittää "tehostaa oikeudenkäynnissä." Tietenkään se ei tarkoita, saaga on ohi: Applen älypuhelin rikkomisesta syytöksiä seisomaan, samoin kuin oikeudellisiin kiistoihin Etelä-Koreassa, Japanissa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa Samsung sanoo, että se jatkaa myös taistella Applen syytöksiä Yhdysvalloissa muodossa vastakanne. Yksi alas, yksi mennä?

Samsung putoaa counter vastaan ​​käydyn Apple - Applen silti saanut luun poimia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 heinäkuu 2011 13:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TUAW | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

GoDaddy myy sijoittajaryhmä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OjzIEGmXVno/GoDaddy-Sells-To-Investor-Group:

wiredmikey kirjoittaa "verkkotunnus rekisteröijä ja Web hosting-palvelujen tarjoajalle GoDaddy, ilmoitti se on suostunut vastaanottamaan strategisia investointeja pääomasijoitusyhtiöt KKR, Silver Lake ja teknologia Crossover Ventures. ehdot liiketoimen ei julkistettu, mutta Wall Street Journal raportoi ihmisiä perehtynyt paljon sanonta voisi olla arvoltaan noin 2,25 miljardia dollari. Scottsdale, Arizona yritys, joka on rakentanut markkinoinnin ympärille scantly-verhottu naisia, hallinnoi yli 48 miljoonaa verkkotunnusta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Livescribe akselit Developer Program keskittyä pilvi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/02/livescribe-axes-developer-developer-program-to-focus-on-the-clou/:

Livescribe

Jo usean vuoden ajan yksi kummallisimmista ja mielenkiintoisimmat alustojen kanssa App Store kaikki omat oli Livescribe sarjan Smart-kyniä. Nyt se on vain yksi oja on kaivettu kehittämiseen hautausmaa. Kolmen vuoden kuluttua se sulkee sen SDK Shop heinäkuun 22., eikä enempää huomautuksia liian sen App markkinat hyväksytään. Myymälä avoinna toistaiseksi, mutta yhtiö ei takaa yhteensopivuutta tulevien mallien tai firmware päivityksiä. Sen sijaan se siirtää kohdistuksen pilvipalveluihin kuten Livescribe Connect . Mutta, älä mene liian huolissani, emme varmasti terve hakkeriyhteisö pitää sinut polven syvällä tekstissä seikkailu satamiin .

Livescribe akselit Developer Program keskittyä pilvi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 heinäkuu 2011 13:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Slashgear | lähde Livescribe Developer Forum | Lähetä | Kommentit

BitTorrent täyttää 10 vuotta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i45PpwbrdLE/BitTorrent-Turns-10:

ktetch-merirosvo kirjoittaa "Tänä päivänä 10 vuotta sitten, Bram Cohen julkaisi ensimmäisen BitTorrent yleisölle. Useimmat P2P pöytäkirjat on ollut nopea nousu ja sitten pudota-off kuin myöhemmin" parasta "on tullut ulos, mutta 10 vuoden kuluttua, mitään ei bested BitTorrent, ja se on edelleen kuningas P2P linna. Juuri kun se vaihtaa? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






MoviePass saa potkut teattereita ennen kuin se voi saada lipun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/02/moviepass-gets-kicked-out-of-theaters-before-it-can-get-a-ticket/:

AMC Tässä huono idea: announce beta juosta henkesi alennuksen tilauksen elokuva Lippupalvelu, mutta laiminlyövät ilmoittaa 21 San Francisco-pohjainen teatterit listattu että he ovat osa hauskaa. Se lähinnä mitä Landmark, AMC, Kamera Elokuvateatterit, ja Big Elokuvateatterit vaativat MoviePass teki aiemmin tällä viikolla, ja poika on maissi alkanut pop. Mukaan Wrap ja Variety, ketjut eivät olleet tyytyväisiä selville, että MP oli työskennellyt keskinäistä kumppani MovieTickets.com asettaa pääsy hinnat ilman heidän suostumustaan; kiehtova makupala tässä on, että huolimatta edullinen kuluttajille, teatterit olisi vielä maksettava täysi tunnustus. MoviePass oli odottava saada lisää tukea testivaiheen mutta näyttää siltä, ​​että saat olla tauko hyvän aikaa. Ei sanan siitä beta näkevät uudelleenjärjestely, mutta löydät kaikki yksityiskohdat alla olevista linkeistä, ja PR kiisti päässä AMC ohi tauko.

Jatka lukemista MoviePass saa potkut teattereita ennen kuin se voi saada lipun


MoviePass saa potkut teattereita ennen kuin se voi saada lipun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 heinäkuu 2011 11:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wrap (1) , (2) , Variety | Lähetä | Kommentit

Evolution Machine Nopeuttaa Geenitekniikka

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mfVLcHt62w4/Evolution-Machine-Accelerates-Genetic-Engineering:

chrb kirjoittaa "New Scientist on artikkeli Evolution Machine - laitetta, joka voidaan nopeuttaa suunnattu keinotekoinen evoluutio löytää toivottavaa DNA muutoksia päivissä eikä vuotta. yhtenä tavoitteena näiden tutkijoiden on luoda organismi, joka on geneettisesti immuuneja kaikille viruksia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.