lørdag den 2. juli 2011

ARM pelimerkkejä kilpailevien PS3, Xbox 360 18 kuukauden aikana?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FerK9S_IF3E/arm-chips-to-rival-ps3-xbox-360-in-18-months.ars:


ARM on pelaajan suorituskykyä rumpu uudelleen, tällä kertaa kertoen Inquirer että uusi Mali GPU design ilmestyy vuoden 18 kuukautta tekee sen sirut yhtä nykyisen sukupolven pelikonsolit, kuten Xbox 360 ja Playstation 3. Ei ole epäilystäkään, että ARM-pohjainen mobiili siru ylittämään nämä kahdella pöydällä pikseli-työntämällä kapasiteetti (mitattu eri tavoin) jossain vaiheessa tulevaisuudessa, mutta olemme kuulleet tällaista puhua Mali ennen.


Jotkut Googling vääntää 2009 ja 2010 kuin vuotta kun Mali piti tuoda Xbox 360-tason grafiikkaa kännykkää, ja olemme varmoja, että jos meillä meni ohi ensimmäisellä hakutulossivulla voisimme löytää lisää.


Mutta mitä tahansa ARM on sanonut aiemmin, se ei oikeastaan ​​venyttää kuvitella tämä tapahtuu noin 18 kuukauden ajassa. Ilmenee, vuoden 2010 ISSCC, Microsoft osoitti pois SoC että valtuudet uusimman version Xbox 360-combo siru, joka asettaa CPU ja GPU konsolin samaan 45nm kuolevat ja kelloja vain 372 miljoonaa transistoria. Se on hieman yli 100 miljoonaa transistoria enemmän kuin Nvidian 40nm Tegra 2 mobiili siru samana vuonna. Joten kyllä, koska prosessi kutistua 28nm tai niillä main, se tuntuu täysin mahdollista, että ARM tulee ainakin voi pakata niin paljon laitteita kuin Xbox 360 ei sovellukseen prosessori.


Niin paljon ARM Mali väittää. Paljon mielenkiintoisempi kysymys on, mitä NVIDIA on pois tässä vaiheessa?


Yhtiön tuleva Kal-El osa johtuu ulos toisella vuosipuoliskolla, ja se voi hyvinkin tuoda jotain lähestyy konsoli-tason suorituskyky tablets ja muihin kannettaviin. Ja 18 kuukauden kuluttua, voimme alkaa nähdä jotain Project Denver, joka voisi hyvin tekevät tappaja työpöydälle peli siru (olettaen, että kaikki pelit tulevat toimimaan sitä).


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar