lørdag den 2. juli 2011

Uusi Wifi Tech saattaa kaksinkertaistua puhelimesi akkua Life

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jcIMDMHMqw8/:


Jos joskus saat tunteen, että joku wifi verkon käytät on kahmimalla kaikki mehu, saatat olla oikeassa. Ei ainoastaan ​​jakaa wifi muiden suurten tiedostojen lataamiseen häiritä nauttia uusimmat virus-video, mutta se voi majorly tyhjentää akun samoin.


Uusi ratkaisu Duke yliopiston tietojenkäsittelyopin opiskelija voisi lievittää teidän turhautumista ja mahdollisesti tuplaa akun sallimalla WiFi-laite "nap" kunnes enemmän kaistanleveyttä on käytettävissä. Tämä tarkoittaa, saatat joutua odottamaan pari minuuttia katsomaan videon, mutta se voisi olla tuottava siunaus muutenkin.


Justin Manwelier n Sleepwell on pala ohjelmisto, joka auttaa maksimoimaan ladata tehokkuuden varoittaa wifi laite puhelimeen, kun lataus on valmis siitä naapurimaiden laitteeseen. Useimmat wifi laitteet on "hereillä" odottaessaan vuoroaan ladata, tyhjennys paljon akkua prosessissa.


"Sleepwell tukevaa wifi tukiasemia voidaan porrastaa toiminnan syklit minimaalisesti päällekkäin muiden kanssa, mikä johtaa lopulta lupaava energian voitot Vähäisen suorituskyvyn menetys" Manwelier sanoi julkilausuman .


Läheisyys langattomien laitteiden vaikuttaa hänen toimintaansa hyvin, enää ladata kertaa enemmän tungosta alueilla, kuten kaupungeissa. Ja kuten cloud computing jatkaa kasvuaan, syistä yhteyden wifi kasvaa. Operaattorin wifi-kytketyn laitteen valmiustilassa kunnes ladata toinen laite on valmis lisää molemmissa laitteissa "akun käyttöikää.


Vielä ei ole siitä, milloin Sleepwell vapautuu, mutta kun se on, me kaikki voimme odottaa ottaa enemmän aikaa surffailla ennen etsimällä pistorasiaan.


Photo by Florian Boyd







Ingen kommentarer:

Send en kommentar