lørdag den 2. juli 2011

Verizon tiedot maksuista vuoto jatkuu, 30 dollaria tethering 4G-asiakkaille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/02/verizon-data-charges-leak-continues-30-tethering-for-4g-custom/:


Scan yllä väittää näyttää Verizon Asiakas esite, joka ilmestyy kauppoihin ensi torstaina, paljastaa mitään yli yksityiskohtaiset vuodot olemme jo raportoitu , mutta ainakin saadaan noin vakuuttavan poimutettu vahvistusta sekä huomattavat yksityiskohdat. Uudet asiakkaat estetty onnellinen maa rajaton data, ja sen sijaan on pussistaan ​​porrastettu kuukausimaksuja vaihtelevat $ 10 75MB jopa 80 dollaria 10 Gt, plus ylimääräinen 20 dollaria kiinniottamiseksi oikeuksia. Erillisessä kääntyä tämän tarinan, saamme kuulla, että asiakkaat, jotka haluavat kytkeä jotta 4G luuri joutuu maksamaan 30 dollaria kuukaudessa pitää Big Red onnellinen. Tämä saattaa olla yllätys, jos olet elänyt sen nyt ilmainen tethering tarjous, joka päättyy ensi viikolla, mutta meillä oli vahva aavistus siitä oli tulossa. Sitä paitsi, se ei ole lainkaan huono: ne 30 taalaa sinut rajoittamaton tietoja nopein LTE-verkon ympärille, kun taas 20 dollaria miehistö saa tyytyä vain 2GB kuukausittain.



[Kiitos, Verizon Guy]

Verizon tiedot maksuista vuoto jatkuu, 30 dollaria tethering 4G-asiakkaille alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 heinäkuu 2011 15:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde DroidLife , PPCG | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar