lørdag den 2. juli 2011

Kimppakyytejä Startup Zimride Hits 100 Million Miles Tarjoillaan [Infographic]

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1-IG0Hg0x6c/:

Vaikka American Automobile Association (AAA) on vain odottaa suhteellisen marginaalinen 2,5 prosentin laskusta matkustaa yli loma viikonloppuna viime vuoteen verrattuna, kaasun hinnat ovat tällä hetkellä keskimäärin 3,57 dollaria ympäri Yhdysvaltoja - 82 sentin lisäys viime vuoden vastaavaan aikaan.


Hyvissä uutinen kaikille niille viikonlopuksi ratsastajat siellä, sosiaalinen ratsastaa jakamiseen käynnistyksen Zimride ilmoitti tänään, että se on läpäissyt 100 miljoonaa mailia matkasivat merkki. Koska FbFund vastaanottaja käynnisti kolme vuotta sitten, matkustajien Zimride verkko on kirjautunut yli 100 miljoonaa kilometriä ja on tallennettu yli 50 miljoonaa dollaria auton kuluihin.


Zimride, yhdessä perustama Logan Green ja John Zimmer keskittyy Opistojen, yliopistojen ja yritysten yhteisöjä, joiden avulla sen käyttäjät voivat liittyä verkot perustuvat näihin yhteisöihin helpottamiseksi ja koordinoimiseksi kimppakyytejä. Käynnistyksen ansiosta ensimmäiset 50 käyttäjien verkko rekisteröityä ilmaiseksi, jolloin käyttäjäkunta on sitten mahdollisuus laulaa Tee tilaus.


Sittemmin yritys toimii kuljetus osastojen ja opiskelijoiden hallitusten yliopistoissa ja suurissa yrityksissä, latauksen esimerkiksi yliopistot, 9500 dollaria vuodessa palvelua. Vaikka tämä saattaa kuulostaa kova myydä, toistaiseksi osallistuvien organisaatioiden ja laitosten ovat olleet innoissaan .


Tähän pisteeseen, Zimride ilmoittaa myös sen 100 asiakkaan verkosto tänään, mikä tarkoittaa, että Zimride verkkoja nyt myös kaikkien 10 koulujen University of California järjestelmä sekä muut kuten Stanford, Harvard, Cornell, Facebook, ja Intuit.


Kuten käynnistyksen tavoitteena on rakentaa valtakunnallinen markkinapaikka kuljettajat haluavat tehdä muutama ylimääräinen taalaa Näillä tyhjä Turvaistuimet aikana commutes ja matkojen myymällä niitä muille matkustajille, ilmoitukset Today Show yhtiö etenee siihen suuntaan. Kun kaasun hinnat pysyvät suurina, on runsaasti kiinnostusta kimppakyyti tehokkaana keinona vähentää kuljetuskustannuksia.


Tähän mennessä Zimride on nostanut 1.500.000 dollaria vuodesta patoluukku, K9 Ventures, Keith Rabois, ja enemmän. Lisätietoja tilastot, tutustu Zimride n infographic alla:













Ingen kommentarer:

Send en kommentar