fredag den 31. december 2010

FTA palkinnot 16.600.000 dollaria avustuksina polttokennojen linja tutkimus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/fta-awards-16-6-million-in-grants-for-fuel-cell-bus-research/:
Vaikka olimme mustasukkaisesti ripustaa Etelä-Korean toimi raitiovaunulinjojen järjestelmä , joulu ilmeisesti tuli aikaisin pari onnekasta USA polttokennojen linja tutkimushankkeita - muodossa 16600000 dollaria liittovaltion Transit Administration myöntää. Pasadena perustuu Calstart repeytynyt melkein 10.200.000 dollaria ja suppilo 70 prosenttia varoja kehitysmaiden ensimmäinen vaihe edullisia, pitkäikäisempiä polttokenno sähköjärjestelmää. Calstart sitten viettää jäljellä 2.900.000 dollaria yhdessä Chicago Alueellinen Transit Authority kehittää ja testata elinkelpoisuuden polttokennojen linja-autokalustoa kylmässä ilmastossa. Center for Transportation ja ympäristö Atlanta oli toinen projekti osuma liittovaltion rahaa rahanlähde. Se sai peräti 6.400.000 dollaria jakaa kuudella eri hankkeiden harrastella kaikkea kehitysmaiden pikalataus 35-jalka polttokennojen linja samanlaisia litium-ioni versioita, parantamaan nykyisiä hybridibussi alustoilla. Liittovaltion sianlihan polttokennojen DSLR kehitys valitettavasti jäänyt leikkaus. Täydellinen kauha osuma lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä FTA palkinnot 16.600.000 dollaria avustuksina polttokennojen linja tutkimus

FTA palkinnot 16.600.000 dollaria avustuksina polttokennojen linja tutkimukseen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 17:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog | lähde FTA | Lähetä | Kommentit

YouTube Oikeudellisesti tarkasteltuna TV: Italiassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/p8mLgokBn0E/story01.htm:
orzetto kirjoittaa "Italialainen sanomalehti La Repubblica kertoo, että YouTube ja muut vastaavat sivustot perustuu käyttäjien tuottamaa sisältöä pidetään televisiossa (Googlen käännös Italian alkuperäinen) Italian lainsäädännössä, ja sitä koskevat samat velvoitteet. Näistä pieni vero (500 €), velvoite julkaista korjaukset 48 tunnin kuluessa pyynnöstä ihmisiä, jotka katsovat panetellaan julkaisujen sisällöstä, ja velvollisuus olla lähettämättä sopimatonta sisältöä lasten tietyissä aikaväliä. Suurin muutos on kuitenkin se, että YouTube ja vastaavia sivustoja on oikeudellisesti vastuussa kaiken julkaisemansa materiaalin niin kauan kuin ne ovat missä tahansa muodossa (vaikka automaattinen) valvovan. Suurin syy tähän lienee, että se pakottaa YouTube ottamaan toimituksellinen vastuu kaikista julkaistua sisältöä, joka helpottaa käynnissä € 500M oikeusjuttu Italian pääministeri Silvio Berlusconi vastaan YouTube koska sisällön tekijänoikeus Berlusconin tv-verkot, että jotkut käyttäjät ladattu YouTubessa. Berlusconin espanjalainen tv-kanava, Telecinco aiemmin voitti oikeudessa sillä perusteella, että YouTube ei ole sisällöntuottaja. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Meidän Lazy Solar Dynamo - Hei Dalton pienin?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S73XFPddExU/story01.htm:
tetrahedrassface kirjoittaa "Solar enimmäismäärä on tarkoitus olla tapahtumassa, ja kaiken satelliittiviestintä teidän leivänpaahdin tai radio voisi vaikuttaa. Ainoa ongelma on, että tämä vain ei tapahdu, ja NASA edelleen tarkistaa alaspäin alkuperäinen ennuste. Itse Uusi ennuste Solar Cycle 24 on paljon pienempi, ja on nyt sidottu lähes 40%, mikä oli aiemmin ennakoinut. Hiljattain kaksi tutkijaa National Solar Observatory on seuraisivat merkittävä venäläinen tiedemies, joka lähes viisi vuotta sitten ennusteen niukasti auringonpilkkujen ja myöhemmin jäähdytys maapallon usean seuraavan syklin. Britannian kanssa meneillään kylmin talvi yli 300 vuotta, eikä uutta auringonpilkkujen ja viime viikolla olemme menossa Dalton Minimi, tai vielä pahempaa, jälleen Maunderin? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




WakeMate uni-tuki muistutti takia "räjähtänyt" USB-laturi, antaa uuden merkityksen on kuuma potkut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/wakemate-sleep-aid-recalled-due-to-exploding-usb-charger-give/:
Varhain tänä aamuna, Perfect kolmas Inc. - päättäjät vähemmän kuin täydellinen WakeMate ranneke - antaa muistuttaa varten nukkumaan analysaattorin USB-laturi, joka ilmeisesti on taipumus mennä savuna ilmaan , ja emme tarkoita katoa. Sähköposti lähetetään yhtiön toimitusjohtajan 00:30 todetaan: "Olimme ilmoittaneet asiakas vaaratilanteiden kanssa musta USB latureita." Hieman epämääräinen, jos pyydät meitä, kun otetaan huomioon video saimme näyttää laitteen "tupakoinnin jälkeen räjähdysmäisesti." Muistuttaa varmistaa, että WakeMate itse on täysin turvallinen, ja että Kiinassa valmistetut USB-kaapelit ovat syyllisiä, mutta jos kysytte meiltä, mitä on tarkoitus auttaa nukkumaan sikeästi saisi laittaa sinut vaarassa palo.

[Kiitos, Ringram ja Nick]

Jatka käsittelyssä WakeMate uni-tuki muistutti takia "räjähtänyt" USB-laturi, antaa uuden merkityksen on kuuma potkut

WakeMate uni-tuki muistutti takia "räjähtänyt" USB-laturi, antaa uuden merkityksen on kuuma sängyssä perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 16:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tech takanaan New Yorkin New Year's Eve Ball

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nZY5LfmJOMI/story01.htm:
Toe, kirjoittaa "monivuotinen ikoni uudenvuodenaattona on geodeettista pallo joka ensin laski Times Squarella 1907. Viime vuosisadalla, on nostettu seitsemän toistojen tämän pallon. Ensimmäinen, valmistettu rauta-ja puu- painoi 400 kiloa ja sported sata 25 watin lampun. nykyinen pallo painaa lähes kuusi tonnia ja käyttää 32256 Philips Luxeon Rebel ledit. suunnittelijat saavamme lisää tech parannuksia pallo pian. Mitä mieltä olet pallon ja outo asema sillä on meidän kulttuurissamme? Miten muuttaa tulevina vuosina? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget suurin yksinoikeudella vuoteen 2010

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/engadgets-biggest-exclusives-of-2010/:
Mies, meidän täytyy kertoa teille: 2010 oli emävalhe ja vuoden Engadget ja gadget maailmassa. Tila, joka oli kerran varattu vain sitkeimmät tech nörtit on yhä ylittynyt arjen naapureita, serkkuja, ja vanhemmat, kuten tuoteryhmien - älypuhelin, e-lukijat ja tabletit - tuli enemmän läsnä kuin koskaan. Täällä Engadget, meille tämä merkitsi enemmän silmiä kuin koskaan lukemalla tarinoita, lisää vinkkejä alla meidän suuntaan, ja työ kovemmin ja nopeammin kuin koskaan tuoda lukijoillemme parhaat ja tuoreimmat uutiset.

Seuraavassa ovat suurimmat, parhaat tarinat että me täällä Engadget katkesi tämän vuoden yksinoikeudella. Jotkut heistä ovat osa suurimmista gadget tarinoita tänä vuonna, ja ne kaikki ovat tarinoita me murrettu meidän peput tuoda teille, rakkaat lukijat. Tule tauon jälkeen perusteellisen retrospektiivinen vuoden 2010 Engadget yksinoikeudella, suurin vuosi koskaan.

Jatka käsittelyssä Engadget suurin yksinoikeudella vuoteen 2010

Engadget suurin yksinoikeudella vuoden 2010 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Windows Phone 7 Marketplace Hack Esitellyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ScjbpOKCEH8/story01.htm:
broggyr kirjoittaa "Näyttää se ei kestänyt kauan hakata Windows Phone 7 markkinoilla. Lainaten WPCentral:" Kehittäjille heikkouden Microsoftin DRM Windows Phone 7 hakemusta on tunnettu jo jonkin aikaa, ja siellä on vaadittu Microsoft näiden huolenaiheiden ... Sittemmin "valkoinen hattu" kehittäjä on toimittanut WPCentral kanssa proof-of-concept-ohjelma, joka voi menestyksellisesti vetää mitään sovellus Marketplace, poista turvallisuus ja asentamisesta lukitsematon Windows Phone kirjaimellisesti napin painalluksella. Vaihtoehtoisesti voit vain säästää säröillä XAP tiedosto kiintolevylle. kumpikaan sovellus tai menetelmä on julkinen, ja se ei luovuteta ... On tärkeää huomata, että tämä kaikki tehtiin sisällä kuusi tuntia kerrallaan kehittäjä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Uusi kuva Olympus E-PL2 vuotoja, osoittaa pois makro valokeilassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/new-image-of-olympus-e-pl2-leaks-shows-off-macro-spotlight/:
Olemme jo nähneet vuotanut kuvia Olympus E-PL2, paljon puhuttu seuranta E-PL1 . Micro Four Thirds odotetaan ylpeillä uusi 14-42mm f/3.5 - 5.6 kit-objektiivin, "suora elokuva"-painiketta, korkean resoluution 3 tuuman näyttö, ja valinnainen Bluetooth malli. Valitse uusi kuva yllä, voimme kuitenkin nähdä, että myös vapaaehtoinen "Medusa" versio cam lähikuva valokeilassa kaikkien hullu makrokuvaukseen voit varmasti ryhtyä. Säädettävät LED ei myöskään edellytä ylimääräistä akkua, joten tämä on yksi lisäosa me varmasti harkitsen vakavasti.

Uusi kuva Olympus E-PL2 vuotoja, osoittaa pois makro valokeilaan perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SlashGear | lähde 43 Huhuja | Lähetä | Kommentit

Kodachrome elokuva on vakavasti loppumassa - taas

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/kodachrome-film-is-seriously-at-the-end-of-its-life-again/:
Kodachrome elokuva on ikoni niin, että on nyt useita " hyvästi, Kodachrome "uutisia, ja me vain ei voinut vastustaa yhden. Tällä kertaa meidän tarina on Dwayne's Photo in Parsons, Kansas (joka meillä oli tilaisuus viite kerran ennen ), filminkehitys tallentaa, joka on ero olla viimeinen paikka hyväksyä Kodachrome kehityksen. Ongelma? Kauppa on tulvinut paketteja rakentamaton elokuvan eri puolilta maailmaa ikkunan sen käsittely päättyy. On käynyt ilmi, että ottaa tämä erottelu saavat sinut satoja rullaa filmiä päivässä, ja Dwayne's Photo sanoi, että se ei käsittele elokuvat saapuivat torstaina. Kyllä, se oli eilen, vaikka posti on varmasti vielä tulossa.

Kodachrome elokuva on vakavasti loppumassa - jälleen perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 13:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CBC | Lähetä | Kommentit

"Pesiytyvät Red Planet," Käyttöopas

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vfPG-iwMwZQ/story01.htm:
Velcroman1 kirjoittaa "miehitetty Mars-lento olisi suurin seikkailu historian ihmiskunnan. Ja yksi mies tietää, miten tehdä se todellisuutta. Itse asiassa hän vain kirjoitti kirjan siitä - kirjaimellisesti. Joel Levine, erikoistutkija tiedemies NASAn Langley Research Center toimii rinnakkaispuheenjohtajana NASA: n ihmisoikeuksien Exploration of Mars Science Analysis Group, juuri julkaissut "Human Mission to Mars: pesiytyvät Red Planet." Kirja lukee kuin Kuka on Mars tehtävän tiede, jossa senaattorit, astronautit, astrofyysikkoja, geologit ja saamaan Marsiin, opiskella tunnelma ja ilmapiiri, psykologista ja lääketieteellistä vaikutukset miehistön ja muut yksityiskohdat. Kiinnostavimmat vähän: Levine esittelee ratkaisun rahoitusta matka, jotain ennenkuulumatonta NASA: mainontaa. "Ehdotukseni on markkinoinnin eri yritysten ja ammattilaisurheilussa liigoja mainontaan, joka on jotain NASA ei koskaan."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Android on vielä kamala tekstiviestit bugs että saat sinulle potkut, murrettu tai muutoin hämmentynyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/android-still-has-horrible-text-messaging-bugs-thatll-get-you-f/:
Anteeksi meille, jos otsikko on hieman sensaatiomainen, mutta tämä on yksi että olemme henkilökohtaisesti kokeneet - ja se ei ole kaunis. Ainakin viime versio, Android on vaivannut kanssa pari erittäin vakavia bugeja sen tekstiviestien osajärjestelmää voi lopulta päätyä aiheuttaa voit tekstin väärin yhteyttä - vaikka yhteystiedot, jotka olet koskaan tekstasi ennen. Siellä näyttää olevan joitakin virhetilanteista, joka meillä varmasti kokemusta piparkakku -powered Nexus S kuuluu reitityksen väärä lanka kun painat sitä joko Ilmoitukset luettelossa tai päällikön viestiketjuihin Viestit-sovelluksen, joten jos et huomaa, voit päätyä ampua viestin väärälle henkilölle.

Vielä vakavampaa on kuitenkin olemassa myös avoin kysymys Android n vianseurantajärjestelmä - selittämättömästi merkintä "medium" prioriteetti - kun lähetetään tekstiviestejä voi näyttää olevan oikea lanka ja silti päätyä lähetetään toiseen yhteyttä kokonaan. Toisin sanoen, jos avaat viestin tiedot ruudulla se, et ehkä edes tiedä tuskallisen toimia olet tehnyt kunnes pomo, muita huomattavia, tai paras ystävä - tehdä, että entinen paras ystävä - tekstejä takaisin . Ei näytä yritettiin Googlen osa vuoden aikana korjata sitä, emme voi vahvistaa, että se vielä tapahtuu 2.3, mutta mitä se kannattaa, asia ei ole merkitty ratkaistu Google Code ... ja se avattiin noin kuusi kuukautta sitten.

Tämä on verrattavissa herätyskellon, että joskus ei mene pois ( olemme olleet siellä ) tai auton, joka satunnaisesti ei anna käännä ohjauspyörä - et yksinkertaisesti voi olla puhelin, jota ei voi luottaa kommunikoida oikeat ihmiset. Se on paljon katkaisija. Olemme aika järkyttyneitä siitä, että näitä asioita ei sidottu ja räjäytti kaikki vaikuttaa puhelimia yli-the-air laastari kuukautta sitten, mutta jostain syystä me haluaisimme nähdä Google, valmistajien ja lentoyhtiöiden tippa muut Android päivitys he työskentelevät ja varmista, että tämä on täysin ratkaistu välittömästi.

Haluatko nähdä tämän kiinteitä niin paljon kuin me? Siirry pohjaan Google Code-sivulla ja paina "Äänestä tätä kysymystä ja saat sähköpostin muutosilmoitukset."

Android on vielä kamala tekstiviestit bugs että saat sinulle potkut, murrettu tai muutoin hämmentynyt perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 13:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BGR , ZDNet | lähde Google Code , Android Ohjeet | Lähetä | Kommentit

Halvat GSM Salakuuntelu Reality

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RCJ1pA78rpY/story01.htm:
Techmeology kirjoittaa "GSM salakuuntelu on tullut esille Chaos Computer Clubin kongressissa Berliinissä käyttäen € 10 Motorolan puhelimen ja avoimen lähdekoodin GSM firmware. Karsten Nohl ja Sylvain Munaut tilalle firmware puhelimeen, jotta ne voivat käsitellä kaikki tiedot se on saanut. Niitä käytetään jo sateenkaaren taulukoiden purkaa tiedot lähetetään ja muihin matkapuhelimiin. Heillä ei ole suunnitelmia julkaista hakata julkisesti, mutta ne odottaa muiden onnistuneesti yrittää hakata. Mr. Nohl sanoi tavoitteena oli lisätä tietoisuutta GSM: n turvattomuutta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.