fredag den 31. december 2010

WakeMate uni-tuki muistutti takia "räjähtänyt" USB-laturi, antaa uuden merkityksen on kuuma potkut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/wakemate-sleep-aid-recalled-due-to-exploding-usb-charger-give/:
Varhain tänä aamuna, Perfect kolmas Inc. - päättäjät vähemmän kuin täydellinen WakeMate ranneke - antaa muistuttaa varten nukkumaan analysaattorin USB-laturi, joka ilmeisesti on taipumus mennä savuna ilmaan , ja emme tarkoita katoa. Sähköposti lähetetään yhtiön toimitusjohtajan 00:30 todetaan: "Olimme ilmoittaneet asiakas vaaratilanteiden kanssa musta USB latureita." Hieman epämääräinen, jos pyydät meitä, kun otetaan huomioon video saimme näyttää laitteen "tupakoinnin jälkeen räjähdysmäisesti." Muistuttaa varmistaa, että WakeMate itse on täysin turvallinen, ja että Kiinassa valmistetut USB-kaapelit ovat syyllisiä, mutta jos kysytte meiltä, mitä on tarkoitus auttaa nukkumaan sikeästi saisi laittaa sinut vaarassa palo.

[Kiitos, Ringram ja Nick]

Jatka käsittelyssä WakeMate uni-tuki muistutti takia "räjähtänyt" USB-laturi, antaa uuden merkityksen on kuuma potkut

WakeMate uni-tuki muistutti takia "räjähtänyt" USB-laturi, antaa uuden merkityksen on kuuma sängyssä perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 16:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar