fredag den 31. december 2010

Engadget suurin yksinoikeudella vuoteen 2010

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/engadgets-biggest-exclusives-of-2010/:
Mies, meidän täytyy kertoa teille: 2010 oli emävalhe ja vuoden Engadget ja gadget maailmassa. Tila, joka oli kerran varattu vain sitkeimmät tech nörtit on yhä ylittynyt arjen naapureita, serkkuja, ja vanhemmat, kuten tuoteryhmien - älypuhelin, e-lukijat ja tabletit - tuli enemmän läsnä kuin koskaan. Täällä Engadget, meille tämä merkitsi enemmän silmiä kuin koskaan lukemalla tarinoita, lisää vinkkejä alla meidän suuntaan, ja työ kovemmin ja nopeammin kuin koskaan tuoda lukijoillemme parhaat ja tuoreimmat uutiset.

Seuraavassa ovat suurimmat, parhaat tarinat että me täällä Engadget katkesi tämän vuoden yksinoikeudella. Jotkut heistä ovat osa suurimmista gadget tarinoita tänä vuonna, ja ne kaikki ovat tarinoita me murrettu meidän peput tuoda teille, rakkaat lukijat. Tule tauon jälkeen perusteellisen retrospektiivinen vuoden 2010 Engadget yksinoikeudella, suurin vuosi koskaan.

Jatka käsittelyssä Engadget suurin yksinoikeudella vuoteen 2010

Engadget suurin yksinoikeudella vuoden 2010 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar