fredag den 31. december 2010

SBN Tech keuliminen Android-pohjaisen IP Video Phone CES

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/sbn-tech-to-show-off-android-based-ip-video-phone-at-ces/:
En ole kuullut SBN Tech? Et ole yksin, mutta näyttää siltä, yhtiö on nyt tarkoitus tehdä melko uljas yritys yrittää erottua pakkaus Android tablettien CES ensi viikolla. Sen koukku on kuitenkin se, että sen tabletti ei oikeastaan tabletti, mutta "IP Video Phone", joka saattaa olla samanlainen laite kuvassa yllä, että yhtiön on komeilu äskettäin. Tietenkin, kun yhtiö saa touting se "kuvapuhelin" ennen kaikkea, laite näyttää olevan melko vakio Android tabletti alla, että hahmossa - se pakkauksissa 10,1 tuuman 1024 x 600-näyttö, SD-korttipaikka laajentamista, ja yhtiö toteaa, että voit myös voitava käyttää sähköpostia, Twitter, Facebook ja kaikki tavanomaiset Android-sovellukset. Vielä ei ole sana hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta nämä tiedot pitäisi tehdä itsensä tunnetuiksi liian aikaisin.

SBN Tech keuliminen Android-pohjaisen IP Video Phone CES perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 21:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AVING , Android yhteisön | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar