fredag den 31. december 2010

Maailman ensimmäinen lähetetty RED EPIC varastetaan kotona sisäänajoa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/the-worlds-first-shipped-red-epic-gets-stolen-in-home-break-in/:
Muista vain aiemmin tässä kuussa, kun OffHollywood studio pää Mark Pederson tuli ensimmäinen ihminen omistaa RED EPIC ? No, nyt hänen 58.000 dollaria über kamera on mennyt. Mukaan REDUSER foorumeilla, EPIC oli heisted viime yönä ja muutamia käteistä Pederson chalet Ranskassa, kun hän ja hänen perheensä olivat nukkumassa. Pederson osakkeet foorumilla, että "oli väkisin oven läpi. Varkaat todella tullut makuuhuoneessa, kun minun appivanhemmat olivat nukkumassa, ja seisoo jalka pois sängyssä - tyhjennetty lompakko ja kukkaro. Oli 6 lasta ja 8 aikuista nukkumassa talon. " Se pelottava temppu arvoinen Hollywood käsikirjoituksen varma, mutta onneksi kukaan ei loukkaantunut. Tässä on odottava elokuva-kuin tarina jatkuu nyt lainvalvontaviranomaisten gumshoes todella halkeilua tapauksessa. Tällä välin ehkä Peter Jackson voi lainata Pederson yksi hänen 30 RED eepoksia , kunnes hänen oma vauva palaa.

[Kiitos, Derek]

Maailman ensimmäinen lähetetty RED EPIC varastetaan kotona murron perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 10:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Reduser.net | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar