mandag den 11. april 2011

Microsoft räjäytykset Google virheellisistä vaatimuksensa tuomioistuimessa asiakirjat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4J6YY3OAOrA/Microsoft-Blasts-Google-For-False-Claims-In-Court-Documents:

recoiledsnake kirjoittaa "Microsoft kirjoittaa blogi, että Google tietoisesti valehteli tuomioistuin samalla haastaa Yhdysvaltain hallituksen aikana sen huomioon vain Microsoft-toteutusten kanssa. Olemme aikaisemmin keskustelleet Google voitti välipäätös vastaan ​​sisäministeriö tähän. Microsoftin mukaan varapääjohtaja lakimies David Howard, "Google teki aloitteen välipäätöksessä kertoo tuomioistuimessa kolme kertaa yhteen asiakirjaan, että Google-sovellukset hallitus on sertifioitu FISMA. Google on toistanut tämän väitteen monissa muissa paikoissa kuin hyvin. itse asiassa useita kuukausia ja niinkin hiljattain kuin tänä aamuna, Googlen sivuilla todetaan "Google-sovellukset hallitus - nyt FISMA sertifiointi. ... Joten kuvitella hämmästykseni perjantaina iltapäivällä, kun pienellä viiveellä, jotkut Oikeuden papereissa oli sinetti, ainakin osittain . siellä kaikkien nähtävissä oli julkilausuman Department of Justice ristiriitaisia ​​Google yhtenä perustekijänä FISMA väittää. " Howard menee lainata oikeusministeriön lyhyesti (pdf), joka sanoo: "... näyttää siltä, ​​että Googlen Google-sovellukset hallitus ei ole FISMA sertifiointi."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


The End of Content Omistus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I1jbutLDheM/The-End-of-Content-Ownership:

adeelarshad82 kirjoittaa "Viime viikkoina yritykset, kuten Amazon, Sony, Google, Verizon, 24symbols ja muut ovat alkaneet roll out" pilvi-pohjainen "sisällön suoratoisto ja on-demand-palvelut (tai suunnitelmat) elokuvien, musiikin ja jopa kirjoja. Video kysyntä ei ole mitään uutta, eikä streaming. Nyt erona on kuitenkin se, että yritykset, kuten Amazon haluavat sinun stream omaa sisältöä. Tämä artikkeli havainnollistaa, miten pilvi, sekä merkintä-ja tilauspalveluita, muuttaa meidän käsitys sisällön saatavuutta ja omistusoikeutta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






BlackBerry Bold Kosketa 9930 saa käytännön hoito, jossa on hissi musiikki (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/blackberry-bold-touch-9930-gets-the-hands-on-treatment-complete/:


On vuotanut tiedot ja opetusohjelma video sinut kaipaa lisää BlackBerry Bold Touch kattavuus? No, tänään onnen päivä, RIM-o-philes, koska meillä on uusi sinne elävää kuvaa todellisia, eläviä ihmisen sormet tekevät kosketusnäyttö kaksivaiheisen on lyhenne näyttö seuraavan sukupolven Bold 9930 (koodinimi Montana). Vaikka pieni otos, materiaalia ei vahvista aikaisemmissa kertomuksissa , että näyttö on varsin joustava, joten sen ei pitäisi olla vaikeuksia tehdä kapasitiivinen muuttaa pois kuin optinen ohjauslevy joukkojen. Tiedämme, BlackBerry maailma ja uusi Bold debyytti ei voi tulla tarpeeksi nopeasti, joten älä jotkut itsestään rauhoittava näkymä uusi vid, ja hengittää - sinulla on kädet yhteen ennen kuin huomaatkaan.

Jatka käsittelyssä BlackBerry Bold Touch 9930 saa käytännön hoito, jossa on hissi musiikki (video)


BlackBerry Bold Kosketa 9930 saa käytännön hoito, jossa on hissi musiikki (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 15:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde N4BB | Lähetä | Kommentit

Intel heittää pois Atom Z670 Oak Trail suoritin tablettia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/intel-rolls-out-atom-z670-oak-trail-processor-for-tablets/:

No, se on vähän aiemmin maaliskuun lopussa , mutta Intel on nyt vihdoin saanut virallisen sen uuden Atom Z670-prosessori tabletteja, jotka ehkä tiedätkin paremmin sen Oak Trail koodinimi. Rakennettu 45nm valmistusprosessi, Z670 käy 1.5GHz ja lupaa sille tukensa 1080p videota tuki Intelin GMA 600 integroitu näytönohjain, mutta myös pitää virrankulutuksen minimiin ja mahdollistaa pienempien, ohuempi ja ilman tuuletinta laitteet. Kuten olemme nähneet, siellä on myös paljon valmistajat jo riviin vapauttaa perustuvia laitteita prosessori ja Intel sanoo voimme odottaa yli 35 "innovatiivinen tabletti ja hybridi malleja" siitä tykkää Fujitsu, Lenovo, Razer ja Viliv aikana 2011. Mitä enemmän, Intel käytti tilaisuutta kiusaa seuraavan sukupolven 32nm Cedar Trail foorumi, että se on komeilu sen Developer Forumissa Pekingissä sanomalla, että se mahdollistaa "uuden aallon tuuletinta, rauhallinen, tyylikäs ja innovatiivinen netbooks , lähtötason työpöytiä ja all-in-one malleja. " Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Intel heittää pois Atom Z670 Oak Trail suoritin tablettia


Intel heittää pois Atom Z670 Oak Trail prosessori tabletteja perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 14:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | | Lähetä | Kommentit

NYPD: n terrorismin torjunnan Kamerat käyttää paljon enemmän

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KynVfgraljc/NYPD-Anti-Terrorism-Cameras-Used-For-Much-More:

Anonyymi lukija kirjoittaa ja ote NY Times: "Poliisilaitoksen kasvava verkko lisenssin levyn lukeminen kamerat on muuttaa tutkimustyössä. Vaikka kuvantamisteknologian suunniteltiin ensisijaisesti terrorismin torjunnan välineenä, kamerat läsnäolo - kaikki nämä sarjaa valvovan silmänsä, että ei koskaan näytä vilkkua - auttaneet kaikenlaisia ​​perinteisiä rikostutkinnassa. ... "Tiesimme menee se, että he olisivat muita ilmeisiä etuja," Mr. Browne sanoi käytöstä lukijoita aloitteesta. "On selvää, perinteinen rikollisuus on paljon yleisempää kuin terrorismi, joten ei ole yllättävää, että he olisivat hyötyjä, useammin perinteisten rikosten torjunnassa kuin terrorismi." "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






SSL ja tulevaisuus Authenticity

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4gxrqdsuyeI/SSL-and-the-Future-of-Authenticity:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "On ollut kasvava tulva tukea korvaamalla SSL: n Varmentajat vaihtoehtoista varmennusta. Moxie Marlinspike, turvallisuus tutkija, joka on toistuvasti julkaistu hyökkäyksiä SSL, on kirjoittanut perusteellisen pala noin kysymykset pitäisi kysellä ennen kuin menemme eteenpäin, ja kehottaa vahvaan varovaisuuteen noin hyväksymisestä DNSSEC tähän tehtävään. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Muistopuhe varten Groklaw

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vPE157nHDo/Eulogy-For-Groklaw:

akgraner kirjoittaa "Kun heräsin tänä aamuna, uutinen oli koko Facebook ja vapaiden ohjelmistojen uutissivustojen: Groklaw, sivuston, joka oli vaikutusvaltainen SCO oikeustapauksia, pysähtyy julkaistaan ​​16. toukokuuta. Se uutinen, että kuulen kanssa selvästi sekavia tunteita. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sonyn vastaan ​​asiassa Geohot on ratkennut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ll5XC_wZekc/Sonys-Case-Against-Geohot-Has-Been-Settled:

matt_gaia kirjoittaa "mukaan Sony Computer Entertainment America, he ovat päässeet ratkaisuun, jossa GeoHot (George Hotz), jossa Hotz on suostunut pysyvä kielto, mutta silti kiistää mahdolliset virheet tekemällä koko juttu. Sony sanoi," Meidän motivaatio jolloin tämä oikeudenkäynti on suojella teollis-ja tekijänoikeuksien ja kuluttajille. Uskomme, että tämä ratkaisu ja pysyvä määräys tämän tavoitteen saavuttamiseksi. "Onkohan Nimetön etenee niiden anti-Sony kampanja.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Facebook Suunnitelmat näyttää mainoksia Websites

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ItbX_CPJOo/Facebook-Plans-To-Show-Ads-On-Websites:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Facebook aikoo kilpailla suoraan Google työskentelemällä päivittää sen mainoksen foorumi. Facebook on tarjota sivustojen ylläpitäjät paikka ole mainoksia verkkosivuillaan."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Windows 7 sulkee ero XP on valmis varastaa alkuun markkinaosuus tässä kuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/windows-7-closes-gap-with-xp-is-poised-to-steal-top-market-shar/:


Niinkin hiljattain kuin vuosi sitten, Windows XP oli malliesimerkki tietokoneiden Yhdysvaltain kanssa 43,1 prosentin markkinaosuudellaan. Mutta se on nopeasti muuttumassa. StatCounter osoittaa, että vaikka Mac OS X on hiljalleen hieman ylöspäin ja Windows Vista jatkaa kuoleman marssia, Windows 7 on nousussa, jatkuvasti kuilun kanssa luotettava ole "XP. Viime kuussa XP: n osake vajosi 32,17 prosenttia, kun taas Windows 7: n apajille jopa 30,84 prosenttia, joten tämä valmis ohittaa XP - jotain paljon parjattu Vista ei koskaan . Ja jos varhaiset numeroita on uskominen, se on jo tapahtunut: StatCounter sanoo, että ensi viikolla huhtikuussa Windows 7: n osuus (mm. työasemat, ainakin) oli 31,71 prosenttia, verrattuna XP: n 31.56. Joko niin, näyttää Microsoft on vakuuttunut kuluttajille että se on vihdoin turvallista päivittää .

Windows 7 sulkee ero XP on valmis varastaa alkuun markkinaosuus tämän kuun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 11:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechAbsolute , Royal Pingdom | lähde StatCounter | Lähetä | Kommentit

Olion n Moov kiinni video säteilevä iPhone TV käyttäen hieman WHDI ja paljon taikuutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/olions-moov-caught-on-video-beaming-an-iphone-to-a-tv-using-a-l/:

Olion n Moov kiinni video säteilevä iPhone TV käyttäen hieman WHDI ja paljon taikuutta

Pullea DIY iPad tapauksissa sivuun, ei ole kovin monta vaihtoehtoa, jos haluat tuoda videoita langattomasti mobiililaitteella seinään TV. Moov alkaen Olion on yksi harvoista, mutta valitettavasti se ei oikeastaan ​​ole ihan vielä. Älä heittää pois nimen jaettu tuulilasi asennettu GPS , tämä on akku-pakkaus tapauksessa iPhone. Slot yksi ja saat heti, langaton suoratoisto tietojen WHDI -yhteensopivaan vastaanottimeen. Videokuvan resoluutio on messuilla 1024 x 768, kun latenssi on sanottu olevan vähemmän kuin 1 ms jopa 30-metrin kantaman. Se tarpeeksi nopea saat Need for Speed, kuten tauon jälkeen, kun sisäinen akku on sanottu riittävästi mehua kolme tuntia videoiden suoratoisto. Olion ei ole toimitusaikaan tai hinta mielessä juuri nyt, vielä etsivät kumppaneita valmistus laatuaan. Jos sinulla on tarvittavat keinot tuotannon ehkä tämä voisi olla ottelu on piin - ja rakkaus.



[Kiitos, Aviram]

Jatka käsittelyssä Olion n Moov kiinni video säteilevä iPhone TV käyttäen hieman WHDI ja paljon taikuutta


Olion n Moov kiinni video säteilevä iPhone TV käyttäen hieman WHDI ja paljon taikuutta perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 11:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde OlionTechnology (YouTube) | Lähetä | Kommentit

SCEA vs. Geohot: Sony voittaa ei-aivan virheetön voitto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/scea-vs-geohot-sony-wins-a-not-quite-flawless-victory/:


No, kun kaikki puhuvat Tros , tweets, ja YouTube käyttäjien tiedot , näyttää siltä, ​​että SCEA vs. Geohot riita on tullut melko rauhallinen päätökseen. Mukaan Sonyn Playstation Blog, asia on ratkaistu, ja Hotz on sopinut pysyvä kielto estää häntä myymästä hänen PS3 karkaaminen hakata enää koskaan. Tietenkin, mutta tämä ratkaisu on cowed mies, joka teki alkuperäisen jakelun teko, karkaaminen henki on purkista, eikä tuomiota voida koskaan laittaa se takaisin.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

SCEA vs. Geohot: Sony voittaa ei-aivan virheetön voitto perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 12:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Playstation Blog | Lähetä | Kommentit

Google Cuts Chrome latausajat Half w / SPDY

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sHY3h2DYcXg/Google-Cuts-Chrome-Page-Load-Times-In-Half-w-SPDY:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Näyttää kuin Google on kaikessa hiljaisuudessa toteuttanut SPDY HTTP korvauksia Chrome (hyvin tiesimme, että), ja sen verkkosivuilla. Kaikki sen sivustot olivat äskettäin päivitetty SPDY ominaisuuksia käsitellään joitakin HTTP latenssin kysymyksiä. tulos? Google sanoo pageload kertaa leikattiin noin puoleen. SPDY on avointa lähdekoodia, joten on toivoa, että muu selain valmistajat lisäävät SPDY samoin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.