mandag den 11. april 2011

Päällä: Pen uudelleen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/switched-on-pen-again/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.





Viime viikolla kytkeä On keskusteltava siitä, miten jotkut seuraavan aallon käsityksiä siitä vuosikymmen sitten yrittivät keksiä itse. Tässä yksi lisää: vellova älypuhelin myyjä HTC pyrkii tuomaan takaisin tulo, kuten monet kirjoittivat pois kauan sitten sen tulevan Flyer tabletti ja EVO Näytä 4G aseveli. Puhumme kynää, tietenkin.



Teline varhaisen Palm ja Psion PDA, Pocket PC ja Windows Mobile-puhelimia, ohut ja pienikokoinen stylus oli kerran suosituin juttu luistaa alas hyvin, sillä Timmy, joten se oli hyvä, että ne olivat halpoja. Sitten kun nyt käyttäjät säkissä yksinkertainen tikkuja samantasoisia edullinen resistiivinen kosketusnäyttö. Kun debyytti tablet PC kuitenkin useammat yritykset alkoivat käyttää aktiivista digitoinut järjestelmiä, jollainen sisällä Flyer. Aktiivinen kynät tarjoavat lisää tarkkuutta, mikä voi auttaa tehtävien kuten käsinkirjoituksen ja tuki "leijumaan" yläpuolella näytössä, toiminnallinen vastaa mouseover. Toisaalta ne ovat myös paksumpia, kalliimpia, ja on ladattava. (Valmistajan N-trig toteaa, että sen kynät kestää 18 kuukautta on nelinkertaistaa-akku, mutta ne kuolevat riippumatta.) Ja tietenkin, kuten passiivisen stylus, aktiivinen kynät vievät tilaa, ja voi olla väärässä paikassa.



2004 debyytti Nintendo DS - kantaisä juuri julkaissut 3DS - Alkoi mitä on tullut viime massamarkkinoille kulutuselektroniikka-tuotesarja yhdistää kynällä syöttää. Kasvava suosio kapasitiivinen kosketusnäyttö näytöt ja multitouch ovat korvanneet stylus sormin tärkein käyttöliittymän osia. Sen sijaan, että juuri tältä osin tehtäviä kuten saattamisesta kohdistin tekstiä, nyt laajentaa tekstin dynaamisesti mukautumaan meidän öljyinen välineitä. Näytön painikkeet ovat myös kasvaneet, sillä on näyttöjä itse kaikki nimissä menettää järjestelyä.

Jatka käsittelyssä päällä: Pen uudelleen


Päällä: Pen uudelleen alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 19:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar