mandag den 11. april 2011

Google kulmia PushLife, luultavasti käyttää sitä työntää musiikkia Android puhelin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/google-snags-pushlife-will-probably-use-it-to-push-music-to-you/:


Viime vuoden Google I / O olimme tantalisingly kiusasivat ajatusta musiikkia meidän mobiililaitteisiin. Sittemmin on ollut vinkkejä ja vuotoja , mutta mitään virallisia Googlen, milloin tai miten tämä uusi palvelu olisi rullattiin. No, nyt voimme lisätä iso pala, että palapelin uutinen, että Google on ostanut mobiiliviihteen yhtiö PushLife, joka on kehittänyt musiikin app. yksinään Android ja BlackBerry-alustoilla. PushLife tarjoaa yhdellä klikkauksella ostot integroitu musiikkikauppa, katsaus musiikkia olette molemmat oman älypuhelimen ja tietokoneen (ja kyky käyttää molemmissa puhelimessa) ja automaattinen soittolista synkronointi iTunes tai Windows Media Player libraries . Ei vielä fanciness, kuten suositukset perustuvat kappaleen pelaat, taiteilijat bios ja kuvagallerioita, ja väistämätön Twitter ja Facebook yhdentymistä. Kanadan käynnistyksen uskotaan lunastettu sisään virittää 25.000.000 dollaria ja pian sulkemaan sen itsenäisen toiminnan. Myös pian: Google I / O-2011. Vihje, vihje, Google! Demo video tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Google ongelmakohta PushLife, luultavasti käyttää sitä työntää musiikkia Android puhelin


Google kulmia PushLife, luultavasti käyttää sitä työntää musiikkia Android puhelin perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 16:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink StartupNorth , TechVibes , All Things D | lähde PushLife | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar