mandag den 11. april 2011

BlackBerry Bold Kosketa 9930 saa käytännön hoito, jossa on hissi musiikki (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/blackberry-bold-touch-9930-gets-the-hands-on-treatment-complete/:


On vuotanut tiedot ja opetusohjelma video sinut kaipaa lisää BlackBerry Bold Touch kattavuus? No, tänään onnen päivä, RIM-o-philes, koska meillä on uusi sinne elävää kuvaa todellisia, eläviä ihmisen sormet tekevät kosketusnäyttö kaksivaiheisen on lyhenne näyttö seuraavan sukupolven Bold 9930 (koodinimi Montana). Vaikka pieni otos, materiaalia ei vahvista aikaisemmissa kertomuksissa , että näyttö on varsin joustava, joten sen ei pitäisi olla vaikeuksia tehdä kapasitiivinen muuttaa pois kuin optinen ohjauslevy joukkojen. Tiedämme, BlackBerry maailma ja uusi Bold debyytti ei voi tulla tarpeeksi nopeasti, joten älä jotkut itsestään rauhoittava näkymä uusi vid, ja hengittää - sinulla on kädet yhteen ennen kuin huomaatkaan.

Jatka käsittelyssä BlackBerry Bold Touch 9930 saa käytännön hoito, jossa on hissi musiikki (video)


BlackBerry Bold Kosketa 9930 saa käytännön hoito, jossa on hissi musiikki (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 15:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde N4BB | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar