mandag den 11. april 2011

Mushroom Teleporter ei HD streaming matkapuhelinverkon, ei palkki sinun on-air lahjakkuus missä tahansa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/mushroom-teleporter-does-hd-streaming-over-cellular-wont-beam/:

Mushroom Teleporter ei HD streaming matkapuhelinverkon, ei palkki sinun on-air lahjakkuus missä tahansa

Jos haluat olla elää ja kohtaus, mutta ei voida noudattaa ympäriinsä kauko kuorma ja sen sisäänvedettävä 100-jalka antenni, tarvitset teleportin. Kameli-tapaus "P" olisi kertoa teille, että tämä ei ole lopullinen toteutuminen Gene Roddenberry unelma, vaan laite luoma Mushroom Networks , pitkään tunnettu tuotteiden ja Hessu nimiä kuten Portabella , jossa lasketaan yhteen kaistanleveys useiden langattomien modeemien tehdä yhden super mobiili hotspot. Teleporter periaatteessa kestää, että teknologian ja lisätään joitain video taikuus siihen lisättynä pakkaus, jonka avulla se voidaan asentaa taakse kameran. Tuloksena on elävä, Full HD-streaming kuvamateriaalia suoraan kamerasta ja eetteriin. Sieni ei kerro hintaa sanomalla, että se vaihtelee kokoonpanon, mutta ellei kameran suuri kuin yksi kuvassa tauon jälkeen olemme ajatellut tätä voi vain laittaa todellinen loukkaantunut teidän budjetti.

Jatka käsittelyssä Mushroom teleportti ei HD streaming matkapuhelinverkon, ei palkki sinun on-air lahjakkuus missä tahansa


Mushroom Teleporter ei HD streaming matkapuhelinverkon, ei palkki sinun on-air lahjakkuus missä tahansa perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar