mandag den 11. april 2011

Vulkano Flow nyt, ei 480p placeshifting alle sata taalaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/vulkano-flow-now-available-does-480p-placeshifting-for-under-a/:


Monsuuni on ilmoittanut "yleinen saatavuus" uuden placeshifting ruutuun Vulkano Flow. Kuten olemme oppineet aikana CES , tähän kohtaan on 99 dollaria hintalappu ja leikkaa viime vuoden Vulkano vain placeshifting olennaiseen. Se muistuttaa eniten Slingbox Solo , että se hyväksyy HD tulot, vaan voi vain stream video max 720x480 resoluutio, joka voisi olla välttävä katselun PC pieni näyttö tai jokin mobiilisovellukset (IOS, Blackberry, Android- $ 12.99/ea.) olemassa muutamia käsiä lisäosat ja arvostelut ulos jo, ja ZatzNotFunny huomata muutamia parannuksia edelleen tarpeen saada asiat käynnissä, kun Gadgeteer on parvi kuvakaappauksia voit tarkistaa UI. Monsoon muut uuden laatikon, Blast on edelleen vesillelaskuun "lähitulevaisuudessa", joka perustuu Flow: n speksit (yksityiskohtainen tauon jälkeen) DVR tallennuskyky ja HDMI-ulostulo 199 dollaria.

Jatka käsittelyssä Vulkano Flow nyt, ei 480p placeshifting alle sata taalaa


Vulkano Flow nyt, ei 480p placeshifting alle sata taalaa perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 22:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar