mandag den 11. april 2011

Inhabitat viikko Green: magic lentokone ihon Japanin ydin vuotaa, ja piirilevy taulukko

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/inhabitats-week-in-green-magic-airplane-skin-japans-nuclear/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.




Koska ydinvoima kriisiä Japanin Fukushima voimalaitoksen edelleen tuhoavat alueen ja yhden reaktorin jousitettu vuotaa vapauttaa tonnia radioaktiivista vettä, tällä viikolla Inhabitat ilmoitti, että sinilevät voivat olla ratkaisevassa asemassa puhdistamista. Myös toi sinut Japanin uusin säteilyn havaitsemiseen robotti , ja otimme tarkastella, miten laskeuma kiistelty kriisi vaikuttaa energiapolitiikan ympäri maailmaa - Kiina leikkaa suunnitelmat tulevaisuuden reaktorien hyväksi auringon aloilla taas Saksa saa kaupasta 17 ydinenergia kasveja ja tuulipuistot.



Muita uutisia, vihreä kuljetus lähti jyrkkään taivaalle syvän sininen meri tällä viikolla me katsoimme NASAn itsekorjautumiskokeille "magic iho" , joka suojaa konetta valaistus, ja Sir Richard Branson esitteli virtaviivainen ekologisen sub tutkii Ocean's syvyyksiin . Olemme myös oppineet, että Euroopan unioni on asetettu käynnistää sähkö F1 Racing Championship kuten Tesla oli alkuun paikka viides Monte Carlo Vaihtoehtoinen Energia ralli . Lopuksi, me katsoimme kaksi innovatiivista teknologiaa, jonka avulla ihmisen liikkumista - robotti tukiranka , joka antaa paraplegics kyky kävellä ja proteesit puku, jonka avulla ihmiset uivat kuin merenneitoja .



Tällä viikolla olemme myös huomasi useita mahtava esimerkki vihreän vehkeet - värikäs Legotron kamera , tehtiin kaikkien suosikki rakennustiilet ja geek chic binary taulukko rakennetaan kokonaan vintage piirilevyjä. Bongasimme myös käsite energianlähde leikkikentän että valjaat kirjaimellinen voimaa pelata.

Inhabitat viikko Green: magic lentokone ihon Japanin ydin vuotaa, ja piirilevy taulukon alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 20:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar