mandag den 11. april 2011

Photoshop Touch sovellukset ja SDK laajentaa työpöydän toimintoja iPad ja muiden tablettien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/photoshop-touch-apps-extend-desktop-functionality-to-ipad-and-ot/:


Keskusteltaessa Adobe ja iPad näyttää aina siirtää osaksi Flash vs. HMTL5 keskustelu. Tänään ainakin Adoben toivoen väliaikaisesti keskittämään keskusteluun trio uusia työkaluja, jotka laajentavat työpöydän Photoshop toiminnallisuutta iPad kautta natiivi IOS apps. Ensimmäisenä on Adobe Eazel, iPad piirustus app jonka avulla voit luoda viisi sorminen maalaus iPad ennen kuin siirrät sen takaisin yli WiFi Photoshop sovellus käynnissä Mac-tai PC. Adobe Nav muuttuu iPad Photoshop-kumppani laite laajentamalla elää valvontaa ja valikkorivejä Photoshopin työtila iPad näytön. Lisäksi siellä on Adobe Color Lava joka muuttuu iPad tulee hi-tech värien sekoittaminen paletti. Tietenkin nämä ovat vain ensimmäisiä mitä Adobe toivoo kaikkia Photoshopin laajennuksia lyödä App tallentaa vain heti devs saada kykyjään ympäri Adoben Photoshop Touch ohjelmointityökalut (koostuu Photoshop scripting moottori ja parannettu SDK) Android , BlackBerry ja IOS-laitteet (saatavilla Mac-ja Windows-ympäristöissä tänään). Odottaa Eazel, väri Lava ja Nav Photoshop Touch sovellukset saapuvat ensi kuussa - yhdessä 5.5 päivitys Adoben Creative Suite (ja ilmainen Photoshop päivittää CS omistajat) odotetaan 3. toukokuuta - joiden hinnat vaihtelevat 1,99 dollari on 4.99 dollaria. Siihen saakka, miksi ei herkutella silmäsi videon esikatselu lähetetty tauon jälkeen?

Jatka käsittelyssä Photoshop Touch sovellukset ja SDK laajentaa työpöydän toimintoja iPad ja muiden tablettien


Photoshop Touch sovellukset ja SDK laajentaa työpöydän toimintoja iPad ja muita tabletteja perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 02:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde All Things D , Pocket-Lint | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar