mandag den 11. april 2011

Windows 7 sulkee ero XP on valmis varastaa alkuun markkinaosuus tässä kuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/windows-7-closes-gap-with-xp-is-poised-to-steal-top-market-shar/:


Niinkin hiljattain kuin vuosi sitten, Windows XP oli malliesimerkki tietokoneiden Yhdysvaltain kanssa 43,1 prosentin markkinaosuudellaan. Mutta se on nopeasti muuttumassa. StatCounter osoittaa, että vaikka Mac OS X on hiljalleen hieman ylöspäin ja Windows Vista jatkaa kuoleman marssia, Windows 7 on nousussa, jatkuvasti kuilun kanssa luotettava ole "XP. Viime kuussa XP: n osake vajosi 32,17 prosenttia, kun taas Windows 7: n apajille jopa 30,84 prosenttia, joten tämä valmis ohittaa XP - jotain paljon parjattu Vista ei koskaan . Ja jos varhaiset numeroita on uskominen, se on jo tapahtunut: StatCounter sanoo, että ensi viikolla huhtikuussa Windows 7: n osuus (mm. työasemat, ainakin) oli 31,71 prosenttia, verrattuna XP: n 31.56. Joko niin, näyttää Microsoft on vakuuttunut kuluttajille että se on vihdoin turvallista päivittää .

Windows 7 sulkee ero XP on valmis varastaa alkuun markkinaosuus tämän kuun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 11:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechAbsolute , Royal Pingdom | lähde StatCounter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar