onsdag den 5. januar 2011

Onko Facebook Ryhdy Net SSO?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L84ts0TR4jQ/story01.htm:
lordDallan kirjoittaa "Simson Garfinkel MIT Technology Review pohtii ajatukseen Facebook-tilisi tulossa" Internet ajokortti ", yhteisö aiheesta ajatus yksilön ole kirjautunut tulossa heidän ainoa ilmoittautua verkossa. sanon Ei kiitos!"

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Turvaaminen Smart Grid

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FmxEJJKTQto/story01.htm:
brothke kirjoittaa "turvaaminen Smart Grid: Next Generation Kantaverkko Security, kirjailijoiden Tony Flick ja Justin Morehouse tarjoavat kattavan ja ensiluokkainen katsaus smart grid-tekniikka ja mitä tarvitaan sen varmistamiseksi, että se on kehitetty ja otettu käyttöön turvallisesti ja turvallisesti . ongelma on, että älykkään sähköverkon on merkittävä määrä hype sen ympärillä, mukaan lukien luvata, että se tekee energian edullisempaa, tehokas ja vihreä. Kanssa, että lupaukset noin turvallisuus ja yksityisyys ovat usein vaikea saada. " Lue loppuvuoden Ben katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Viritetty iPhone 4 osaa löydettiin: antenni vahvistaa, Verizon iPhone, tai paras KIRF koskaan?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/tweaked-iphone-4-parts-discovered-an-antenna-fix-verizons-iph/:
Tämä on aika outo video, mutta olemme seuranneet koko juttu ja olemme valmiita kommentti: tämä on aika outo video. Ihmiset on GlobalDirectParts jotenkin todella Ahold iPhone varaosien (yhteinen tarina Applen laite vuotoja ), ja he ovat kirjoittaneet perusteellisen video, joka havainnollistaa erot nämä uudet ja säännölliset iPhone 4 osaa. Kiinnostavaa kyllä, mitään ei ole aikuinen viritetty, mutta on valtava määrä pieniä parannuksia, ensisijaiseksi sisäinen johdotus. Merkittävimpiä ovat antenni muutoksia, jotka ovat joko antenni korjata, tai, todennäköisemmin, oikaisut jotta antennit toimimaan eri taajuuksilla, että V erizon n CDMA verkko toimii . Muita parannuksia ovat suurempi pää scratchers, myös SIM-korttipaikka (joka ei ole tarpeen Verizon, mutta se ei haittaa mitään myöskään) ja poistaminen takana kameran reikä (ehkä ylimääräinen SKU yrityskäyttöön?). GlobalDirectParts ei ole ainoa saada viritetty osat, SmartPhone Medic teki samanlaisen pisteet, joten ainakin tiedämme se ei ole kertaluonteinen kepponen. Me jatkamme naarmuuntumisen päämme kun tarkistaa videon, joka sijaitsee tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tweaked iPhone 4 osaa löydettiin: antenni vahvistaa, Verizon iPhone, tai paras KIRF koskaan?

Viritetty iPhone 4 osaa löydettiin: antenni vahvistaa, Verizon iPhone, tai paras KIRF koskaan? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 15:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink 9-5 Mac | lähde GlobalDirectParts (YouTube) , SmartPhone Medic | Lähetä | Kommentit

Intel aallot noin Razer Sixense liikkeen tunnistava tikkuja, pelaa Portal 2 valkokankaalla (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/intel-waves-around-razers-sixense-motion-sensing-sticks-plays/:
Uusilta perifeerinen menestyä markkinoilla, se tarvitsee killer app. Tuntuu Razer löytyi yksi - klo Intelin lehdistötilaisuudessa CES 2011, se sai demo Portal 2 sen Sixense liikeohjaimen. Olimme valmiina nähdä sen toimintaa, ja se näyttää pelin räätälöity hyödyntää oman tarkkuus käsi-heiluttaa, liikkuu oikealla kiinni valvontaa vetosäde joka säteilee Portal Gun, kuten että päähenkilö pääsee vaikka ne peli-kiertämällä madonreikiä ilman kiinni kaulasta ulos. Mutta älä ota meitä siitä - katso itse tauon jälkeen!

Jatka käsittelyssä Intel aallot noin Razer Sixense liikkeen tunnistava tikkuja, pelaa Portal 2 valkokankaalla (video)

Intel aallot noin Razer Sixense liikkeen tunnistava tikkuja, pelaa Portal 2 valkokankaalla (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 15:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Doctor naimisiin Doctor's Daughter, TARDIS räjähtää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ny1XXKQjPZs/story01.htm:
techmuse kirjoittaa "Kun todellinen Who's Who of Doctor Who, 10. Tohtori David Tennant on naimisiin Georgia Moffett, tytär viides lääkäri Peter Davison, joka pelasi tohtorin tytär jakson Doctor Who. Paitsi että tohtorin tytär oli klooni Tohtori, mikä tarkoitti, että hän todella oli Kuka. Joten uudempi Doctor on avioitunut vanhempi tohtorin tytär, joka on klooni uudempi lääkäri, mutta on vain puoli DNA vanhempi lääkäri. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Vyne voit käyttää iPhone tai iPod touch, haluatko vielä keskusteltavaksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/the-vyne-lets-you-wear-your-iphone-or-ipod-touch-whether-you-wa/:
Tuntuu siltä päällään gadgetit on muotia näinä päivinä, ja Vyne ole poikkeus. Vyö kaltainen joustava kaistale muovia, kiinnike loppuun iPod touch tai iPhone (vaikka oletamme sen pitäisi toimia minkä tahansa gadget että on oikeus mitat), tämä tuote ei ole täysin toisin Gorillapod. Ei sanaakaan hinnan tai julkaisupäivää vielä, mutta ajatelkaapa kaiken huomion saat kun käytät tätä julkisesti. Sitten taas, kädet ovat vapaita tekemään tonnia muita asioita - kuten tarkkailun aikaa teidän iPod nano rannekello .

Vyne voit käyttää iPhone tai iPod touch, haluatko vielä keskusteltavaksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 13:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

LG: n CES 2011 HD kokoonpanolla: SmartTV foorumi, verkko Blu-ray ja HDTV

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/lgs-ces-2011-hd-lineup-smarttv-platform-network-blu-ray-playe/:
Kiitos pari huolellisesti suunniteltua lipsahtaa yli Etelä-Koreassa, tuskin mitään LG: n CES 2011 on omiaan viemään sinut täysin yllätyksenä. Mutta jos juuri niin tapahtui katkaista yli lomien, me rikkoa kaikki alhaalla jotta pysyt tiukasti silmukka.
  • Ensinnäkin, asu näyttää tosi ylpeä uuden SmartTV foorumi. vihjannut viime kuussa, tämä järjestelmä mahdollistaa HDTV, Blu-ray-soittimet ja muut lähteet käyttää kaikenlaisia streaming media, sovellukset ja jopa tarjoaa käyttäjille tapa selata Web. Neljästä osasta annetaan - TV Live, Premium Content-TV-sovellusten ja Launch Bar - ja TV-mallien omistajat valvoa asioita kättään heilauttaen (lue: Magic Remote). SmartTV poimii jossa NetCast jäi tarjoavat pääsyn Vudu, Netflix, YouTube, CinemaNow, Hulu Plus, Amazon Video on Demand, NHL Gamecenter, NBA Game Live ja MLB.tv. Tämä tässä toiminnot leivotaan varsin harva asu on 2011 HDTV, mutta olisi oma vanhempi malli ...
  • Sitten on kaikki uusi SmartTV upgrader ! ST600 on hyvin pieni digisovitin, jonka tarkoituksena on muuttaa mitään TV: SmartTV. Niin kauan kuin sarja on HDMI-tulo, voit käyttää sisältöä edellä. Mutta tietenkin se teitä hankkia oman Magic Remote.
  • Jos se on aivan uusi TV olet jälkeen, yhtiö on myös paljastaa sen 2011 LED-ja LCD HDTV linja. Nary yksi erilainen kuin kuulimme viime viikolla , mutta ainakin voit levätä rauhassa tietäen, että LW9500 ja LW7700 Nano Full HD 3D-mallit todellakin nähdä yhdysvalloissa julkaisu tässä kuussa. Paras uutinen on käytössä polarisoivasta lasit - kukaan että päänsärky-asiakkuutta aktiivinen suljin sotku. On 13 uutta LED LCD malleja kaikkiaan yhdeksän 'em merenkulun ja SmartTV foorumi upotettu. Valitettavasti LG ei tiskaamassa ulos hintatietoja näistä bad boys vielä.
  • Ei niin innokas poimien LCD? Plasma elää vielä, tiedät! LG: n liikkuvan pois sen 1080p Infinia PZ950 ja PZ750 linjat täällä CES sekä saatavilla 50 tuuman ja 60 tuuman luokkakoot. Molemmat linjat tulevat varustettu SmartTV foorumi, eleisiin perustuvaa Magic Motion kauko andl kuin vapaa Android-iPhone app, jos et halua käyttää puhelinta kaukosäätimellä. 50 - / 60-tuumainen PZ550 on rasitamme kanssa NetCast 1,0, mutta se - yhdessä PW350, PZ950 ja PZ750 linjat - käsittelee 3D-kuvia. Valitettavasti LG: n lisäksi taival antamasta hinnoittelusta lisätietoja näistä.
  • Käärimistä asioita, yhtiö debytoi vuoden 2011 linja verkkoon Blu-ray-soittimet ja kotiteatterijärjestelmä. BD690 tukee 3D BD-toisto ja alukset sisäänrakennettu 250GB ja SmartTV alusta. Suurin osa LG: n linja myös WiFi, DLNA streaming tuki ja MusicID ominaisuus Gracenote, jonka avulla kuluttajat voivat soittaa kappaleen elokuvan tv-esitystä muussaamiseen yhdellä kaukosäätimen painiketta. BD670, BD650, BD640, BD630 ja BD650 näkee myös päivänvalon, että jälkimmäinen on LG: n ensimmäinen kannettava BD kannelle.
  • Lopuksi, LG hiipi kuvassa (näkyy yllä) ja 3D-mobiili-tv prototyyppi. Olemme yksityiskohtia ei lainkaan mennä, mutta voitte olla varmoja me pesu näyttää lattian etsimään juuri sitä.
Lisätietoja kaikkia tavaroita täällä, pään ohi tauko koko päästöt. Älä odota löytää mitään hintatietoja, vaikka.

LG ilmoittaa Kapean Optimus Musta NOVA näyttö

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/lg-announces-optimus-black-with-nova-display/:
Se voi olla jo kärjellä sen sijaan, mutta LG on nyt juuri mennyt täysin virallista uusimpaan lippulaiva Android puhelin, Optimus Black, joka pakkaa 4 tuuman NOVA näyttö, joka lupaa olla niin kirkas (700 nit) ja energiatehokkaita. Mitä enemmän, vaikka on vain 9.2mm ohut, puhelin myös pakkauksissa 1500 mAh akku, jonka luvataan koko päivän käytössä ja saat 2 megapikselin eteen päin kameran lisäksi yhden kierroksen takaisin joka tekee täyden 1080p video. Pään ohi tauon tiedotteeseen.

Kehittäminen ...

Jatkaa lukeneisuus LG ilmoittaa Kapean Optimus Musta NOVA näyttö

LG ilmoittaa Kapean Optimus Musta NOVA näyttää perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 11:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Toshiba ei luovu netbooks, virallisesti ilmoittaa Mini NB305 ja NB505

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/toshiba-doesnt-give-up-on-the-netbooks-officially-announces-mi/:
Kuka sanoo, netbooks ja tabletteja voi elää sovussa? Sen lisäksi nimeämätön tabletti , Toshiba on tuonut kahdella 10,1-tuumainen netbook on CES. Ensimmäinen - Mini NB505 - ei oikeastaan ole yllätys, ja se vastaa yhden julkaissut ulkomailla , se on Intel Atom N455-prosessori, 1GB keskusmuistia, Windows 7 Starter, ja 250 Gt kiintolevy. At $ 300, se on virallisesti Tosh halvin netbook, mutta meillä on todellakin sanottava huomasi, sitkeä kansi, joka on saatavilla viidessä eri värissä, on mukava lisä. On korkea netbook loppua - kyllä, on vielä sellainen asia - Toshiba on päivittänyt Mini NB305 kanssa sininen, alumiini kansi ja dual-core Atom N550-prosessori. Saat $ 380, saat 250 Gt kovalevy, 1 Gt muistia, ja sama hyvä chiclet näppäimistö ja ohjauslevy combo. Okei, joten ei ole Libretto W105 virkistää, mutta hei, ei voi sanoa Toshiban puuttuu kannettavista tietokoneista vaihtoehtoja osasto.

Toshiba ei luovu netbooks, virallisesti ilmoittaa Mini NB305 ja NB505 perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 11:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ensimmäinen PlayStation 3 Custom Firmware Luotu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vr1hoqGJ4IA/story01.htm:
Stoobalou kirjoittaa "Hot kannoilla löytymisestä PlayStation 3 yksityistä juuri avain, ja sen myöhempi vuoto iPhone hakkeri Geohot ensimmäinen custom firmware aiemmin inpenetrable konsoli on ilmestynyt. Koodi Wrangler tunnetaan vain Kakaroto arvioi hän on luonut maailman ensimmäisen custom firmware suosituin konsoli - mutta jos odotat sen avulla voit pelata merirosvo pelejä, saatat olla hieman pettynyt. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Live LG: n CES 2011 lehdistötilaisuudessa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/live-from-lgs-ces-2011-press-event/:
Olemme tulevat päivä liveblog täällä CES kaikki suuret elektroniikkavalmistajat vihdoin valmis tekemään suuria splash ilmoitukset vuonna 2011. LG on lähes varmaa pudottaa tietoa meille uuden kolmiliitto Android älypuhelimet , vaikka 3DTVs, sekä mobiili -ja Supersized lajike, odotetaan voimakkaasti esillä myös. Let's ei tuhlaa aikaa prognosticating, mutta - olemassa joukko hyvin hoidettuja Korean kollegat valmis tekemään aivan meille varmasti mahtava esitys. Miksi pitää ne odottaa? Hyppää ohi tauon kaikki höyryävän kuumaa liveblog toimintaa.

Jatka käsittelyssä Live LG: n CES 2011 lehdistötilaisuudessa

Live LG: n CES 2011 lehdistötilaisuudessa perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 10:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Vuotanut kahvia 777 ohjaamoon johtaa vahingossa kaapata varoitus, FAA: n valtuuttamien sippy kupit näyttää todennäköisesti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/spilled-coffee-in-777-cockpit-leads-to-inadvertent-hijack-warnin/:
Vuotanut kahvia 777 ohjaamoon johtaa tahattoman kaapata varoitus, FAA: n valtuuttamien sippy kupit pelaaja todennäköisesti
Jos olet koskaan kaatunut kahvia pala elektroniikka, ehkä näppäimistö tai jopa kannettava tietokone , ajateltava ohjaaja United Airlinesin lento 940, lähtevä Chicagosta ja nimikkeen Frankfurtiin. Ei kauan lähdön jälkeen lentäjä ilmeisesti polkumyynnillä kuppi Joe päälle viestinnän paneeli ohjaamon ja asiat nopeasti menivät alas sieltä. Miehistö vahingossa lähetetty koodi 7500, joka osoittaa, että kone on kaapattu, ja kuten voitte kuvitella, että seurauksena paljon turhaa huomiota. Ei ole selvää, onko laitteet epäkuntoon ja lähettää koodin tai lentäjä, todennäköisesti kamppailee kaltattu sylissä, rasvaa sorminen asioita paneelissa. Joko niin, lento siirretään Torontoon ja pikemminkin traagisesti matkustajat olivat kaikki lähetetyt takaisin Chicagoon yrittää uudelleen seuraavana päivänä.

Vuotanut kahvia 777 ohjaamoon johtaa vahingossa kaapata varoitus, FAA: n valtuuttamien sippy kupit näyttävät todennäköisesti alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 10:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Airliners.net | lähde AD | Lähetä | Kommentit