onsdag den 5. januar 2011

Sifteo ilmoittaa hyvissä ajoin päästävä yksityiskohdat Cubes: 99 dollaria, Q1, paljon lisätoimintoja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/sifteo-announces-early-access-details-for-cubes-99-q1-lots-o/:

Tiesimme hyvin ja hyvin, että Sifteo n kyynärää tulivat vuonna 2011 jKr, mutta vähän tiesimme olisimme nähdä päivittää niin pian, ja tässä CES kaikista paikoista. Yllä mainittu yhtiö on ilmeisesti väärennettyjä eteenpäin nimi muuttuu virallisesti kopiointi veijarit näet yllä "kuutiot". Niille, jotka haluavat ostaa jo varmasti ajaksi hoitoon, koska sen Early Access Program tuo alennettuun hintaan sekä paljon ylimääräistä herkkuja - enemmän vähemmällä on vaikea voittaa, tiedäthän. Jossain vaiheessa Q1 tämän vuoden $ 99 avulla innokkaita varhaisessa vaiheessa saada kolmikko 1,5 tuuman lohkot, 1000 pistettä ostaa pelejä ja sovelluksia verkkokaupasta, kuponki lunastaa kun tuote on käynnistetty tosissaan, 50 prosenttia pois mitään Sifteo tallentaa (jopa $ 200) ja rajoitettu painos t-paita. Se tulee olemaan ainoa mahdollisuus repiä asettaa ennen niiden valtakunnallinen vapauttaa syksyllä tänä vuonna, ja jos olet vielä ihmettelevät, miten hauskaa sinulla voi olla, pään ohi tauon täydelliseen vapauttamiseen. Se viheltää, kerromme ya.

Jatka käsittelyssä Sifteo ilmoittaa jo pääsy yksityiskohdat Cubes: 99 dollaria, Q1, paljon lisätoimintoja

Sifteo ilmoittaa hyvissä ajoin päästävä yksityiskohdat Cubes: 99 dollaria, Q1, paljon lisätoimintoja perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Sifteo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar