onsdag den 5. januar 2011

Touch Revolution tuloaan Tru Multitouch kapasitiivinen näyttö kokoinen välillä 15 ja 32 tuumaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/touch-revolution-rolling-out-tru-multitouch-capacitive-screens-s/:
Touch Revolution ei usko kapasitiivisia näytöt ovat riittävän suuria. Ei tarpeeksi iso ollenkaan. Joten mitä yhtiö tekee asialle? Miksi, se otetaan käyttöön linja ennustetaan kapasitiivinen näyttää vuorotellen ulottuu 15 -, 19 -, 21,5 ja 32 tuuman lävistäjiä. Suurin malli on asetettu tuotannon myöhemmin tänä vuonna, mutta sen pienemmät sisarukset ovat nyt saatavilla. Kohdemarkkinat Touch Revolution on yrityksiä, jotka voivat yhdistää nämä paneelit - joka myös tulla "avoin runko" vaihtoehto, jossa OEM voi isku oman ulkoisen tyylinsä - osaksi kaupallista tarjontaa. Demot kaikkien näiden mallien täynnä innovatiivisia käyttötapoja multitouch on laaja näyttö, joka on saatavilla CES tällä viikolla. Me kerromme sinulle, miten innovatiivisia koko roska on kun saamme sormet Tru Multitouch laitteisto. Koko lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Touch vallankumouksen tuloaan Tru Multitouch kapasitiivinen näyttö kokoinen välillä 15 ja 32 tuumaa

Touch Revolution tuloaan Tru Multitouch kapasitiivinen näyttö kokoinen välillä 15 ja 32 tuumaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 00:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar