onsdag den 5. januar 2011

Withings sopivasti debytoida iPhone-yhteys verenpainemittari CES

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/withings-fittingly-debuts-iphone-connected-blood-pressure-monito/:
Luota meihin - kukaan Engadget henkilökunta haluaa tietää, mitä heidän verenpaine on juuri nyt. Niille loukkuun hurrikaani on CES , ei luultavasti ole parempaa tuotetta on annettu noin kuin tämä ... mutta vain jos etsit vahvista epäilyjä olemisesta vaativissa ura. Withings, joka parhaiten tunnetaan liittyvät asteikot , on juuri paljastanut planeetan ensimmäinen iPhone-yhteys verenpainemittari, joiden tavoitteena on tehdä mittaus vitals helppoa kuin mikä ja IOS käyttäjille. Idea on melko yksinkertainen: vain kytke hihanauha omaan iPad, iPod touch tai iPhone, dial up ilmainen sovellus ja käynnistä prosessi. Kaikki tiedot on kirjautunut käyttäjä turvattu online tilassa, ja siellä on jopa turvallisen jakamisen ominaisuus, joka tulee palkki teidän poikkeuksellisen korkea oikeus omaan peloissaan lääkärille. Se menen myyntiin huomenna ympäri maailmaa, lähtöhinta ovat $ 129 / € 129.

Jatka käsittelyssä Withings sopivasti ensiesiintymisensä iPhone-yhteys verenpainemittari CES

Withings sopivasti debytoida iPhone-yhteys verenpainemittari CES perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 20:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar