onsdag den 5. januar 2011

iPad 2 tapauksessa näkyy CES pakkaus mockup iPad 2

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/ipad-2-case-shows-up-at-ces-packing-a-mockup-ipad-2/:
Olemme saaneet kokea tarkoitus iPad 2 tapausta varten noin kuukauden nyt, kaikki ne samat paljastava leikkauksia: kamera on takana reikä, kamera reikä edessä, ja suuri ol 'puhuja reikä. Tänään löytää voittaa ne kaikki, mutta: me juuri löytänyt tapauksessa koneistettu alumiinista iPad 2 mockup sisällä. DEXIM on innokas näytteilleasettajan kanssa todella hyvin kiehtova asia suunnittelua, joissa Bluetooth-näppäimistö, joka magneettisesti noudattaa etukansi kirjan kaltaiset hiha, joka mahdollistaa laptop-tyyliin setup, tai näppäimistön vapaa silloin, kun haluat ajella muutaman unssia. Se oli niin kiehtova, että pyysimme laittaa oman iPad sisällä, mikä on kun meille sanottiin, se ei sovi, koska kyseessä oli suunniteltu ensi iPad. Itse mockup että löysimme kotelon sisällä oli tad hieman ohuempi kuin ensimmäisen sukupolven iPad, jossa kartio johtaa reunat muistuttaa iPod touch ja etusivupainike sijoitettu lähemmäs alareunasta. Löysimme kaikki tyypilliset leikkauksia asiasta, ja niiden peili työstetty mockup myös iso neliö puhuja.

Joten, mitä tämä kaikki tarkoittaa? No, on varmasti johdonmukainen iPad 2 esittää, että nämä kiinalaiset valmistajat näyttävät suunnitteluun vastaan, ja kun siellä aina pois mahdollisuutta, että niiden tiedot on väärin, se tuntuu oudolta, että he halua mennä niin pitkälle kuin todella tehdä, jos niitä ei epävarma niiden lähteistä. Se tarkoittaa myös sitä ohuempi iPad kameroiden ja isompi kaiutin, joka ei ole koskaan huono asia. Tarkista kuvia galleriassa alla ja tehdä siitä oma mielessä.

iPad 2 tapauksessa näkyy CES pakkaus mockup iPad 2 perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 23:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar