onsdag den 5. januar 2011

HTC Salama luonnossa vielä kerran: 8 Gt sisäistä, ei HDMI?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/htc-thunderbolt-in-the-wild-one-more-time-8gb-internal-no-hdmi/:
Täällä me vain päivä päässä Salama on todennäköinen ilmoittaa at Verizon CES lehdistötilaisuudessa, joka meidän karkea laskea, antaa meille ainakin yhden tilaisuuden nähdä LTE -yhteensopivaa hirviö vuotanut luonnossa. Tämä tilaisuus tulee kohteliaisuus AndroidSPIN, joka väittää, että voimme odottaa 1GHz yhden ytimen prosessori, 8 Gt sisäistä tallennustilaa microSD laajentamiseen, 8 megapikselin takana ja 1,3 megapikselin edessä kamerat, Android 2.2.1 ajatuksella, HTC asiakaskohtaiset kartoitus ja nav (luultavasti HTC kohteet offline-välimuisti), ja DLNA-yhteensopivuus - mutta ei sisäänrakennettua HDMI. Jokainen näistä tiedot olivat joko jo odotettu tai uskottavia tarpeeksi, vaikka ei ole HDMI - jos totta - silti antaa EVO 4G noin kerskumisoikeudesta yli kuuden kuukauden kuluttua sen levittämisestä. Pisteet yksi pitkäikäisyys, eh?

[Kiitos, Taylor S.]

HTC Salama luonnossa vielä kerran: 8 Gt sisäistä, ei HDMI? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 09:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AndroidSPIN | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar