onsdag den 5. januar 2011

Eton Mobius, Soulra 2 ja Road Torq käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/eton-mobius-charges-your-iphone-with-solar-power-eton-soulra-2/:
Näyttää siltä, että koko "aurinkopaneeli" juttu toimii melko hyvin ja Eton, koska hätätilanteessa radio yhtiön sai surmasi uusia tuotteita, jotka latauksella auringonsäteet - ei vain kulma Raptor , mutta myös upouusi langaton iPod mankka ja iPhone 4 ulkoinen akku, jotka käyttävät hyvin samaa teknologiaa. Eton Mobius crams monocrystal aurinkopaneeli ja 1800mAh akku paketti vain noin 20mm paksu, joka Eton väittää, ettei se ole vain tuplaa iPhonen 4: n akku, mutta antaa se ajaa lähes 20 minuuttia per tunti suoraa auringonvalon. Samalla Soulra 2 mankka päivityksiä ei vain valtaa edeltäjänsä kanssa täydet kahdeksan puhujia, mutta myös korot, suurempien aurinkopaneeli, jonka avulla se mehu sisäinen 2000mAh paketti viidessä tunnissa, ja pumppu pois hillot jopa kahdeksan. Molemmat tuntui melko aikaisin prototyyppejä, kun annoimme heille Heft, mutta Soulra 2 saa melko kova - tarpeeksi kuunnella musiikkia din CES lattia, ainakin. Se on myös raskas, mutta mukana tulee hihna ja kahva.

Jos olet sidottu ja päättänyt olla käsikampi teidän hätätilanteessa työkalu, mutta voit halutessasi antaa Eton n Amerikan Punaisen Ristin laitteet näyttää - varsinkin tämä Road Torq stand-up johtotähti on suunniteltu auton ongelmia. Flip ulos yhdistelmä taskulampun ja / punainen LED-signaalin heijastuksia, vedä kolme heijastin jalkaa, ja se kestää tarjoaa viidentoista minuutin valoa jokaisen minuutin sinua kampi. PR tauon jälkeen.

Galleria: Eton CES 2011

Jatka käsittelyssä Eton Mobius, Soulra 2 ja Road Torq käytännön

Eton Mobius, Soulra 2 ja Road Torq käytännön perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 21:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar