onsdag den 5. januar 2011

HTC Thunderbolt Verizon ja Inspire 4G AT & T tauko kattaa kohteliaisuus Rolling Stone mainos

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/htc-thunderbolt-for-verizon-and-inspire-4g-for-atandt-break-cover/:
Joten kyllä, se näyttää suunnilleen yhtä vahvistettiin voidaan: kiitos koko sivun mainos tuoreimmassa Rolling Stone, olemme selville, että nimi HTC: n ensimmäisen LTE puhelin Verizon - ja sen ensimmäisen LTE puhelin riippumatta liikenteenharjoittajan itse asiassa - varmasti on "Thunderbolt". Tämä on sama puhelin, että olemme nähneet huhujen ja vuotanut viime kuukauden Mecha ja Droid Incredible HD , mutta myönnän - Thunderbolt tuntuu melko vankka nimi puhelin, urheilu 4,3 tuuman näyttö ja nopeimmin tiedon ympärillä.

Takana ja oikealla Salama on kuitenkin toinen vuoto: Inspire 4G AT & T, vaikka on epäselvää, mitä "4G" tarkoittaa tässä yhteydessä juuri - AT & T: n samassa veneessä kuin T-Mobilen juuri nyt, jos he harjannostajaisia HSPA + ja ei ole mitään LTE markkinoista elää, niin tuntuu että ne voisi olla lainaa pelata pienemmät kilpailijansa playbook ja merkintöjä HSPA + radioaalloilla kuin suoraan ylös 4G. Olemme surullista todeta, että suuntaus alkaa lumipallo - mutta myönnän, T-Mobile kinda pakko kätensä, että yksi. Joka tapauksessa, olemme melko varmoja molemmat luuserit menevät virallisen täällä CES tällä viikolla, joten pitää korvalla maahan.

HTC Thunderbolt Verizon ja Inspire 4G AT & T tauko kattaa kohteliaisuus Rolling Stone mainoksen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 00:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Android Keski | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar