onsdag den 5. januar 2011

Vuotanut kahvia 777 ohjaamoon johtaa vahingossa kaapata varoitus, FAA: n valtuuttamien sippy kupit näyttää todennäköisesti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/spilled-coffee-in-777-cockpit-leads-to-inadvertent-hijack-warnin/:
Vuotanut kahvia 777 ohjaamoon johtaa tahattoman kaapata varoitus, FAA: n valtuuttamien sippy kupit pelaaja todennäköisesti
Jos olet koskaan kaatunut kahvia pala elektroniikka, ehkä näppäimistö tai jopa kannettava tietokone , ajateltava ohjaaja United Airlinesin lento 940, lähtevä Chicagosta ja nimikkeen Frankfurtiin. Ei kauan lähdön jälkeen lentäjä ilmeisesti polkumyynnillä kuppi Joe päälle viestinnän paneeli ohjaamon ja asiat nopeasti menivät alas sieltä. Miehistö vahingossa lähetetty koodi 7500, joka osoittaa, että kone on kaapattu, ja kuten voitte kuvitella, että seurauksena paljon turhaa huomiota. Ei ole selvää, onko laitteet epäkuntoon ja lähettää koodin tai lentäjä, todennäköisesti kamppailee kaltattu sylissä, rasvaa sorminen asioita paneelissa. Joko niin, lento siirretään Torontoon ja pikemminkin traagisesti matkustajat olivat kaikki lähetetyt takaisin Chicagoon yrittää uudelleen seuraavana päivänä.

Vuotanut kahvia 777 ohjaamoon johtaa vahingossa kaapata varoitus, FAA: n valtuuttamien sippy kupit näyttävät todennäköisesti alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 10:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Airliners.net | lähde AD | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar