fredag den 15. april 2011

<em>Portal 2</em> tuominen höyryä PS3 Mahdolliset ehdonalaisen vapauttamisen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9JOTRgOFYRA/emPortal-2em-Bringing-Steam-To-the-PS3-Possible-Early-Release:

itwbennett kirjoittaa "Portal 2 rikkoo joitakin uusia uria - ainakin PlayStation 3-versio on." Portal 2 on ensimmäinen kerta, kun Valve sosiaalista pelaamista verkossa (ja digitaalinen jakelujärjestelmä), turkkilainen, ilmestyy konsoleille, "kirjoittaa bloginpitäjä Peter Smith . Mitä tämä tarkoittaa, että kun yhteys PlayStation Network [PSN] ja Steam tilejä "voit pitää silmällä, mitä Steam ystävät jopa itse pelistä Portal 2 PS3," sanoo Smith. Ja voit pelata Portal 2 ystävien kanssa peliä PC tai Mac. "Voin kuvitella ainakin yhden muun muassa cross-platform pelaamiseen (Shadowrun tuettu sekä PC-ja Xbox pelaajille samassa pelissä palvelimet)," Smith sanoo, "mutta se on silti hyvin harvinaista." "Tänään iltapäivällä Valve aloitti lähtölaskennan Portal 2 voidaan nopeuttaa pelaamalla mitä tahansa ryhmää indie-pelejä.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






DoJ tarttuu Online Poker-sivuston verkkotunnukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-ELHQ-592BI/DOJ-Seizes-Online-Poker-Site-Domains:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Saksan viranomaiset ovat pidättäneet Internetin verkkotunnuksia käytetään kolme suurta pokeria yritystä. Syyte maksut yksitoista vastaajat (PDF), mukaan lukien perustajat PokerStars, Full Tilt Poker ja Absolute Poker, jossa pankki petosten, rahanpesun ja laittoman pelitoiminnan rikoksia, mukaan liittovaltion viranomaiset New Yorkissa. Myös Yhdysvallat teki siviili rahanpesun ja rem menettämiseen valituksen pokeri yritykset, niiden varat, ja varat useita maksu jalostajien pokerin yrityksille. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Windows Phone 7 sertifioitu microSD-kortteja syntyy AT &amp; T myymälää: $ 32 8GB

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/windows-phone-7-certified-microsd-cards-emerge-at-atandt-stores/:


No, no - mitä olemme täällä? Ahkerille käyttäjille Windows Phone 7 , et epäilemättä muistaa hälinä viime vuonna ympäröivä ns ongelmia Microsoftin uusin ja suurin mobiili OS hyväksymisestä microSD-kortteja. Meillä oli pounded kanssa uutisia ja "WP7 varmennettu microSD-kortteja," mutta nyt he enemmän aave kuin todellisuus. Se sanoi, että näyttää siltä, ​​että osat kääntyvät, ja mitäänsanomaton AT & T tallentaa tarttumalla tuore katsaus "sertifioitu" 8GB Class 4 microSDHC-kortit. Perustuu pakkaus, se on melko selvää, että Microsoftin on otettava ohjat käsiinsä täällä, mutta SanDisk on ritariksi antaa laitteiston. 32 dollaria pian sinut kortin, joka ei tuhoa itseään, kun sijoittumistaan ​​Samsung Focus, ja olemme arvaamaan, että he ovat ostettavissa mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Niin, sinä koon ylös, vai mitä?



[Kiitos, Anonymous]


Windows Phone 7 sertifioitu microSD-kortteja syntyy AT & T myymälää: $ 32 8GB perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 16:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Engadget Podcast 236 - 04.15.2011

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/engadget-podcast-236-04-15-2011/:


Emme aio valehdella: Tällä viikolla olemme koko paikka. Playbook pilailla? Saimme sen. Dual-turvatarkastus Android analyysi? Tarkista. Cool Kinect kaaos? Se on pussissa. Ja niin edelleen ja niin edelleen, ja helpoin segways aihealueita tällä puolella Andromedan galaksi. Se Engadget Podcast jälleen, ensimmäistä kertaa - tiedän sen, oma se, vaalia sitä.



Isännät: Tim Stevens, Darren Murph

Vieraita: Myriam Joire, Vlad Savov

Tuottaja:
Trent Wolbe

Musiikki: Light My Fire



00:04:00 - BlackBerry playbook Review

00:22:58 - Kyocera Echo tarkastelu

00:34:45 - Windows Phone lisää moniajo, syvempi OS integraatio, ja anturi pääsy dev foorumi

00:43:44 - HTC Sensation 4G virallista: 1.2GHz dual-core, QHD näyttö, ja Sense 3,0

00:46:46 - Mikä on "ix.Mac.MarketingName ja miksi se on listattu tuettu laite IOS apps?

00:51:32 - Cisco tappaminen Flip linja videokameroiden, axing 550 työntekijää rakenneuudistuspyrkimysten

01:00:00 - Ad-tuki Kindle on alus voi 3.: säästää 25 dollaria, sisältää paljon houkuttelu

01:03:15 - Intel tukee USB 3.0 rinnalla Thunderbolt, tulossa on Ivy Bridge vuonna 2012

01:04:55 - AMD lyö Intelin booli, vahvistaa USB 3.0 tukea tulevaisuudessa piirisarjoja

01:06:38 - Netflix ja Xbox 360 päivittyy Kinect tukea, kaikki aalto!

01:10:23 - Microsoft tiedot Kinect SDK for Windows PC lupauksia "kestävä liikuntaelinten seuranta (päivitys)

01:10:38 - Spotify julkisti uusia rajoja ilmainen palvelu, toivoo sinun harkita sen palkkio vaihtoehtoja













Kuule podcast






Tilaa podcast



[ iTunes ] Tilaa podcast suoraan iTunesissa (enhanced AAC).

[ RSS MP3 ] Lisää Engadget Podcast syötteen (MP3) RSS-lukijaohjelman ja on osoitettava antanut au

Brasilian poliisi elää Robocop fantasioita, testi lasit jotka etsivät rikolliset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/brazilian-police-live-out-robocop-fantasies-test-glasses-that-s/:


Etukäteen 2016 olympialaisten (ja tuhansia kävijöitä on piirran), sotilaspoliisit São Paulon ja Rio de Janeiro on testata lasit päällä kamerat skannaukseen väkijoukkoja rikollisille. Kamera analysoi 46000 biometristen pisteitä jopa 400 kasvot sekunnissa - tietoja sitten saa verrattuna tietokanta jopa 13 miljoonaa ihmistä. Jos muki sattuu vastaamaan etsityn henkilön tai tunnettu häirikkö, punainen valo ilmestyy pieni ruutu kytketty lasit. Ja kierre erityisen sovelias Robocop, lasit voidaan kalibroida suurentaa 12 mailin päässä, vaikka he yleensä voidaan hallita väkijoukkoja paljon henkilökohtaisempi 50 metriä (164 jalkaa). Nyt paikalliset poliisit käyttävät niitä kesyttää väkijoukkoja (ja todennäköisesti tappeluissa) on jalkapallo-otteluissa ja jopa konsertteja, mutta toivottavasti lopulta seuraamaan niitä täynnä maratonin reittejä. Mitä meille, me olemme kaikki erilaisia ​​utelias. Mistä ne kymmenet miljoonat kasvot tulevat - Joulupukin tuhma ja mukava lista? Mitä jos ihmiset naamioita? Tai aurinkolasit yöllä?

Brasilian poliisi elää Robocop fantasioita, testi lasit jotka etsivät rikolliset perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 14:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde Telegraph | Lähetä | Kommentit

Kirja-arvostelu: Linux Shell Scripting Cookbook

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2hOUdq_Za0/Book-Review-Linux-Shell-Scripting-Cookbook:

vellorean kirjoittaa "Olen lukenut Linux Shell Scripting keittokirja, jonka Sarath Lakshman julkaisema Packt, jonkin aikaa. Vaikka useimmat ihmiset tiedän oppia komentitulkkiskripteistä itse olin haluavat virkistää käsitteitä hieman samoin kuin on viittaus nurkissa pöydällä nopeaa käyttöä varten. " Lue alla muun vellorean katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Skype for Android voi vuotaa tietoja haittaohjelmia sovellukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IKJ_PgnLT8k/Skype-For-Android-Can-Leak-Data-To-Malicious-Apps:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Näyttää siltä, ​​että Skype-tilin tietoja Android puhelin pysyy luettavissa kaikki vakio asennus, ainakin tiettyjen versioiden Skype pois luonnosta. Tämä mahdollistaa muun mahdollisesti haitallisen app tietää kaiken sinusta, että Skype tietää (kontaktit, historia mitä olet juttelivat tai kuka soitti, puhelinnumeroita, henkilökohtaisia ​​tietoja). Skype on sanottu olevan pyrit, mitä näyttää olevan yksinkertainen tiedostojen oikeudet kysymys. Tämä havainnollistaa enemmän tietoa siitä, miten paljon yksityisiä tietoja jokainen antaa pois ilmaiseksi vain omistaa puhelimen puoli väärä chmod. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Solar Läpimurto voisi valtaa ilman aurinkokennot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M8HVWszxFQg/Solar-Breakthrough-Could-Provide-Power-Without-Solar-Cells:

Anonyymi lukija vinkkejä Michiganin yliopiston lehdistötiedote noin luomista, mitä kutsutaan "optista akku", jotka voisivat johtaa aurinkoenergian käyttöä ilman perinteisiä aurinkokennot (abstrakti). Lainaten: "Valo on sähkö-ja magneettikenttien komponenttien. Asti, tutkijoiden mielestä vaikutukset magneettikentän olivat niin heikkoja, että ne voidaan jättää huomiotta. Mitä Rand ja hänen kollegansa totesi, että oikealla teholla, kun valo kulkee läpi materiaali että ei johda sähköä, valoa kenttä voi synnyttää magneettikentän vaikutuksia, jotka ovat 100 miljoonaa kertaa vahvempaa kuin aiemmin oletettiin. Näissä olosuhteissa magneettinen vaikutukset kehittää voimaa vastaa voimakkaan sähkökentän vaikutusta. "Tämä saattaa johtaa uudenlaiseen aurinkokennon ilman puolijohteita eikä imeytymiseen varausten erottamisen "Rand sanoi." In aurinkokennoja, valo menee materiaali, saa imeytyä ja tuottaa lämpöä. Täällä uskomme on hyvin alhainen lämpökuormaa. Sen sijaan valon joutua , energia varastoidaan magneettinen momentti. Intense magnetoinnin voi indusoida voimakas valo ja sitten se lopulta kykenee antamaan kapasitiivinen voimanlähde. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Rivals Mock Microsoftin &quot;Native HTML5&quot; Saamiset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M7TASnTKum0/Rivals-Mock-Microsofts-Native-HTML5-Claims:

CWmike kirjoittaa "Mozilla ja Opera ovat pilkaten selaimen kilpailija Microsoft käyttää termiä" syntyperäinen HTML5 "kuvaamaan Internet Explorer 9 ja in-kehityksen IE10 kuin oksymoron, yrittää kaapata avoin standardi ja markkinointikikka. Tiistaina Microsoftin Dean Hachamovitch, johtaja, joka toimii IE ryhmän käytetty termi aikana useaan otteeseen pääpuheenvuoron MIX, yhtiön vuosittaisen Web Developers Conference, ja mukana viesti IE blogissa. Hachamovitch väitti hänen perussävel, että "ainoa alkuperäinen kokemusta Web of HTML5 tänään on Windows 7 kanssa IE9. " Asa Dotzler, Mozillan johtaja yhteisölliseen kehittämiseen, vastasi ivallisesti Bugzillassa: "Olen melko varma, että Firefox 5 on täydellinen native HTML5" tukea. Meidän pitäisi ratkaista tämä kiinteä ja olla varma, että maailma tietää meidän ehkä Microsoftin merenkululle * täydellinen * syntyperäinen HTML5. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tutkijat avata salaisuuksia pyörä vakautta, tee ratsastajat valinnainen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/scientists-unlock-the-secrets-of-bike-stability-make-riders-opt/:

Itse Vakaa Bike

Olemme peering ajassa taaksepäin alkuaikoina maailmankaikkeuden vain seuraavat Big Bang ja unraveled mysteereistä ihmisen genomin - mutta emme oikeastaan ​​tiedä, miten liikkuvat polkupyörällä onnistuu pysyä pystyssä ilman meatbag miehitys ohjaustankoon. Tutkijat ovat jo pitkään ajatellut, että se oli jotain tekemistä sen kanssa gyroskooppiset vaikutus luoma pyörivät pyörät ja pyörän vaikutus ottaa etupyörän polku ohjaus akselin (älä huoli, kaikki on selitetty video lähde linkkiä). Tutkijat Cornell kuitenkin luoneet pieni pyörä, joka tuottaa kumpikaan näistä vaikutuksista vielä, kiitos huolellisesti kalibroitu massan jakautuminen, pysyy kuitenkin vertikaalinen liikuttaessa yli 5mph. Oivalluksia oppinut täällä voisi johtaa itse vakauttava ratsastaa meille ja jäähdytin pyörät meidän poljin onnellinen automaatit perinnöksi. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tutkijat avata salaisuuksia pyörä vakautta, tee ratsastajat valinnainen


Tutkijat avata salaisuuksia pyörä vakautta, tee ratsastajat valinnainen perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 12:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Physorg | lähde Cornell Chronicle , Cornell University | Lähetä | Kommentit

Presidentti Obama arvostelee Valkoisen talon tekniikka on &#39;30 vuotta jäljessä &quot;

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/president-obama-complains-white-house-technology-is-30-years-be/:


Presidentti Obama saattaa olla sisältöä käyttäen hieman vanhentunut (vaikka tosin varma) BlackBerry tien päällä, mutta näyttää siltä, ​​että hän on paljon pettyneitä teknologian Valkoisessa talossa itse. Puhuminen varainkeruun Chicago tällä viikolla, Obama sanoi, että "kun kyse on tekniikan, olemme kuin 30 vuotta jäljessä", ja hän ei ole vain puhu vain joitakin antiikin Windows-työasemien jääneet edellisen hallinnon West Wing. Hän jatkoi valittaa puutteesta "todella cool puhelimet ja tavaraa," sanoi: "Minä olen presidentti Yhdysvalloissa. Missä fancy painikkeet ja tavaraa ja iso näyttö tulee esiin? Se ei tapahdu." Ehkä hän voi saada hänen uuden teknologian teollisuuden ystäviä auttaa hänet ulos, että jos onnistuu asettua toiselle kaudelle.

Presidentti Obama arvostelee Valkoisen talon tekniikka on '30 vuotta jäljessä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 13:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde @ Markknoller (Twitter) , Fox News | Lähetä | Kommentit

ViewSonic G Tablet ylikellotettu on 1.4GHz, menee myyntiin juhlia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/viewsonic-g-tablet-overclocked-to-1-4ghz-goes-on-sale-to-celebr/:

ViewSonic G Tablet ylikellotettu on 1.4GHz, menee myyntiin juhlia

G Tablet ei ole saada paljon huomiota viime aikoina, hitaasti hiipuva unohduksiin kuin uudempien ja harrastaja laatat tulevat kelluu jokea pitkin. Nyt, kiitos XDA jäsen pershoot, ViewSonic Tegra 2 välilehdellä on hieman ylimääräistä keväällä sen vaiheessa. Hän onnistui saamaan sen käydessä 1.4GHz (40 prosenttia lisää yli varastossa), ja kun kyky suorittaa CyanogenMod 7, tämä 10.1-incher on ehdottomasti ansaitsee mainetta jotain hakkeri iloksi. Nyt on entistäkin helpompaa varaa, liian kanssa Amazon koputtaa hinta alas 280 dollaria. Halvat ja tweakable? Oikeasti, se ei saa mitään parempaa.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

ViewSonic G Tablet ylikellotettu on 1.4GHz, menee myyntiin juhlia perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 12:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Matkapuhelinfoorumi | lähde XDA-Developers Forum , Amazon | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Crowdsourcing Censoreille: Contest

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lS3EJBfK5cY/Crowdsourcing-the-Censors-A-Contest:

Usein rahoittaja Bennett Haselton palaa artikkelin siitä, miten sivustoja valtavia määriä käyttäjien tuottaman sisällön pyrkiessä torjumaan väärinkäytöksiä valituksia, ja voisivat hyötyä joukosta peräisin poliisin kaltainen järjestelmä Slashdot: n meta-maltillista. Hän kirjoittaa "In Net Delusion Jevgeni Morozovin mainitaan esimerkkejä online väkijoukot että jätti vale hyväksikäytön valituksia jotta sulkea demokratiaa ole ryhmien ja YouTube-videoita kritisoi Saudi-Arabian kuningasperhe. Minulla idea algoritmi, joka auttaa ratkaisemaan ongelman, ja olen tarjoaa 100 dollaria (tai lahjoitus hyväntekeväisyyteen valinta) paras ehdotettu parannus, tai vaihtoehtoisesti tai kritiikkiä ehdottaman ajatuksen tässä artikkelissa. " Hit alla olevaa linkkiä ja lue loput hänen ajatuksiaan.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.