fredag den 15. april 2011

T-Mobile G2x nyt saatavilla verkossa 200 dollaria, lyömällä myymälää 20 huhtikuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/t-mobile-g2x-now-available-online-for-200-hitting-stores-april/:


T-Mobilen Android lista kasvaa lukumäärältään ja silkka benchmarking miehekkyys tänään käynnistää LG tuotetun G2X. Tämä puhelin toimii luu varastossa Android (Froyo tänään Maustekakut tulevaisuudessa ) huipulla kaksiytiminen NVIDIA Tegra 2 system-on-chip, ja aivan kuten kansainväliset hengen Optimus 2X , puitteet seuraavalle cocktailillesi fyysinen hohto ja keskittyy parhaillaan Best Damn 4-tuumainen älypuhelin, että se voi olla. Se maksaa 199,99 dollari on kahden vuoden sopimus ja sen voi ostaa verkossa tänään tai myymälöissä alkaen 20 huhtikuu . Myös suunniteltu yleinen saatavuus kyseisenä ajankohtana on QWERTY-liukusäädin varustettu Sidekick 4G , vaikka se unikeko puuttuu pois kaikista aikaisin web saatavuus - se on luultavasti liian kiireinen säätämällä jujuttaneet-out Android ihoa ja tarkistaa, että sen magenta korostuksia kaikki putipuhdas . Linkit ovat alla, olitpa tunne utelias tai omistushaluinen.

T-Mobile G2x nyt saatavilla verkossa 200 dollaria, lyömällä myymälää 20 huhtikuu perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 02:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde T-Mobile (G2x) , (Sidekick 4G) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar