fredag den 15. april 2011

Navigon Mobile ja IOS päivitetään lisätyn todellisuuden, valvontakameran ominaisuuksia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/navigon-mobilenavigator-for-ios-updated-with-augmented-reality/:


Navigon juuri kaulitaan tyylikäs iPhone-autosarja käytettäväksi sen IOS navigointi sovellus, ja se on nyt myös ilmoitti varsin merkittävä päivitys app itse. Lisäksi kaikki tavanomaiset perusnavigointiin ominaisuudet, Mobile 1.8 nyt ylpeilee myös lisätyn todellisuuden osa puhuttu "Todellisuus Scanner" että peittokuvat kiinnostavia kohteita päälle live kamera mieltä, samoin kuin uusi "Valvontakamerat" ominaisuus, joka varoittaa te nopeutta ja punainen valo kamerat (saatavilla in-app ostaa dollaria 4,99). Mitä enemmän, Navigon on myös laskenut hintojaan kautta linjan tilaisuutta varten - täysi app. karttoja kaikille Pohjois-Amerikassa nyt asettaa sinut takaisin vain 45 dollaria vasta huhtikuussa 18th, vaikka versiot vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa ajaa 35 dollaria kappaleelta. Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Navigon Mobile ja IOS päivitetään lisätyn todellisuuden, valvontakameran ominaisuuksia


Navigon Mobile ja IOS päivitetään lisätyn todellisuuden, valvontakameran ominaisuuksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 23:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar