fredag den 15. april 2011

Windows Phone 7 sertifioitu microSD-kortteja syntyy AT & T myymälää: $ 32 8GB

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/windows-phone-7-certified-microsd-cards-emerge-at-atandt-stores/:


No, no - mitä olemme täällä? Ahkerille käyttäjille Windows Phone 7 , et epäilemättä muistaa hälinä viime vuonna ympäröivä ns ongelmia Microsoftin uusin ja suurin mobiili OS hyväksymisestä microSD-kortteja. Meillä oli pounded kanssa uutisia ja "WP7 varmennettu microSD-kortteja," mutta nyt he enemmän aave kuin todellisuus. Se sanoi, että näyttää siltä, ​​että osat kääntyvät, ja mitäänsanomaton AT & T tallentaa tarttumalla tuore katsaus "sertifioitu" 8GB Class 4 microSDHC-kortit. Perustuu pakkaus, se on melko selvää, että Microsoftin on otettava ohjat käsiinsä täällä, mutta SanDisk on ritariksi antaa laitteiston. 32 dollaria pian sinut kortin, joka ei tuhoa itseään, kun sijoittumistaan ​​Samsung Focus, ja olemme arvaamaan, että he ovat ostettavissa mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Niin, sinä koon ylös, vai mitä?



[Kiitos, Anonymous]


Windows Phone 7 sertifioitu microSD-kortteja syntyy AT & T myymälää: $ 32 8GB perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 16:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar