fredag den 15. april 2011

Neonode n zForce optinen kosketusnäytöt lyömällä ASUS tablettia myöhemmin tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/neonodes-zforce-optical-touchscreens-hitting-asus-tablets-later/:

Se on ollut yli vuosi sitten Neonode coyly sanoi noin nimetön "aasialaisten yritysten" käyttäisi multitouch zForce näkyy tulevaisuudessa tuotteita. Nyt yksi niistä ainakin on tulossa ulos kolostaan ​​- ASUS sanoi, että se aikoo siirtää "sarjan tuotteita" nämä optiset kosketusnäytöt myöhemmin tänä vuonna. Mitä tämä tarkoittaa kuluttajille? Neonode näytöillä ei tack muita kerroksia päälle kosketusnäyttö, joten tämä rivi 5-13-tuumaista näyttöä eri yleisempiä kapasitiivinen ja resistiivinen niistä. Tulos, Neonode sanoo, on ohuempi ja - toivon mukaan yhdelle - reagoimaan näyttöjä. Ei sanaakaan, kun näitä tuotteita osuu (tai miten luova ASUS saat sen mallit), mutta tuntuu kaivaa yksityiskohtia niukkasanainen lehdistötiedotteessa.

Jatka käsittelyssä Neonode n zForce optinen kosketusnäytöt lyömällä ASUS tablettia myöhemmin tänä vuonna


Neonode n zForce optinen kosketusnäytöt lyömällä ASUS tablettia myöhemmin tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 03:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar