fredag den 15. april 2011

Verizon FiOS TV 1,9 ohjelmistopäivitys tuo HD opas, DVR lisälaitteita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/verizon-fios-tv-1-9-software-update-adds-an-hd-guide-dvr-enhanc/:


Alunperin ennustetaan käynnistää vuonna Q4 2010, Verizon on vihdoin alkanut työntää ulos versio 1.9 sen Mediaopas ohjelmisto ja digisovittimien Buffalo, Syracuse, Albany ja Ahdistaa. Muut alueet voivat odottaa parannettava seuraavien parin kuukauden aikana, mutta vain jos olet unohtanut, mitä on tulossa tässä on muutamia uusia ominaisuuksia: widescreen HD opas kuten edellä korvaa vanhan 4x3 SD yksi , tukea siirtymistä 3DTVs oikeisiin automaattisesti, syntyperäinen läpäisy, 1080p, ulkoiset kiintolevyt, DVD-tyylinen Chapter DVR äänitteitä, kaikki uudet hakutoiminto ja saada DVR tallenteita muista laatikoista talossa. Nämä ovat vain joitakin ominaisuuksia mukana tässä massiivisessa päivitys (ei kaikki laatikot tue kaikkia uusia ominaisuuksia, doublecheck onko sinun kannattaa ensin - tämä voisi olla hyvä aika päivittää ), check out julkaisu muistiinpanoja Verizon foorumeilla lisätietoja tai tutustu lehdistötiedote ja perävaunun uuden ohjelmiston tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Verizon FiOS TV 1,9 ohjelmistopäivitys tuo HD opas, DVR lisälaitteita


Verizon FiOS TV 1,9 ohjelmistopäivitys tuo HD opas, DVR parannuksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 17:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Release Notes , YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar