fredag den 15. april 2011

Magneettikentät suljetaan puheen sallia rakkauslauluja (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/magnetic-fields-shut-down-speech-permit-love-songs-video/:











Tiedät jo outo valtuudet ja Stephin Merritt, mutta tänään me puhumme todellinen magneettikenttiä. Tehokas sähkömagneetit, se kääntyy pois, voi tehdä merkittäviä asioita aivoihin - tässä tapauksessa estää vapaaehtoinen päässä lausuen "Humpty Dumpty." Huolellisesti ohjannut magneetit tilapäisesti häiritä aivojen puheen keskuksissa; puoleensa voi silti laulaa riimi käyttäen eri aivoalueilla, mutta yksinkertaisesti ei voi voittaa sarjan stammers kun yrittää vain lausua sitä. Tietenkin, se ei ole kaikki hullun tiedemiehen sovellukset: UK joukkue kokeillaan Transcranial magneettinen stimulaatio (TMS) mielestä se voi auttaa meitä ymmärtämään ja migreenin hoitoon (kuten olemme nähneet aikaisemminkin Migreeni Zapper ), masennus , ja ADHD muun vaivoja. Mutta parantaa fyysistä hyvinvointia ei tee läheskään yhtä viihdyttävä media - katso British aiheuttaa jonkin tahtomattaan hiljaista aikaa video edellä.

Magneettikentät suljetaan puheen sallia rakkauslauluja (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 17:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Physorg | lähde New Scientist | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar