fredag den 15. april 2011

Skype for Android alttiina hakata että kompromisseja henkilökohtaiset tiedot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/skype-for-android-vulnerable-to-hack-that-compromises-personal-i/:


Jos et ole jo tarpeeksi mahdollisuuksia app yksityisyyttä vuotoja hätää, tässä yksi lisää - Android Poliisi havaitsi, että Skypen Android asiakas lähtee asiakkaan henkilötietoja auki hyökkäys. Julkaisu kertoo, että sovellus on sqlite3 tietokantoja, joissa kaikki tiedot ja chat lokit tallennetaan, ja että Skype unohti salata tiedostoja tai valvoa käyttöoikeudet, mikä tuntuu olevan päätöksen muistuttavat jättää avaimet roikkumaan ulos ovesta.



Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että roistovaltiot app voisi napata kaikki tietosi ja soittaa kotiin - app paljon kuin Skypwned. Se testiohjelma Android Poliisi rakennettu osoittaa haavoittuvuus, ja poika, voi pojat se toimii - vaikka vain pyytää perus Android varastointi ja puhelimen käyttöoikeuksia, se näytetään heti meidän täydellinen nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja luettelo kaikki kontaktit ilman niin paljon kuin käyttäjätunnus tajuta se. Android Poliisin mukaan Skype tutkii asiaa nyt, mutta jos haluat antaa yhtiön ylimääräinen pikku push me varmasti se ei voisi satuttaa.

Skype for Android alttiina hakata että kompromisseja henkilökohtaiset tiedot alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 22:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android Poliisi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar