fredag den 15. april 2011

Presidentti Obama arvostelee Valkoisen talon tekniikka on '30 vuotta jäljessä "

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/president-obama-complains-white-house-technology-is-30-years-be/:


Presidentti Obama saattaa olla sisältöä käyttäen hieman vanhentunut (vaikka tosin varma) BlackBerry tien päällä, mutta näyttää siltä, ​​että hän on paljon pettyneitä teknologian Valkoisessa talossa itse. Puhuminen varainkeruun Chicago tällä viikolla, Obama sanoi, että "kun kyse on tekniikan, olemme kuin 30 vuotta jäljessä", ja hän ei ole vain puhu vain joitakin antiikin Windows-työasemien jääneet edellisen hallinnon West Wing. Hän jatkoi valittaa puutteesta "todella cool puhelimet ja tavaraa," sanoi: "Minä olen presidentti Yhdysvalloissa. Missä fancy painikkeet ja tavaraa ja iso näyttö tulee esiin? Se ei tapahdu." Ehkä hän voi saada hänen uuden teknologian teollisuuden ystäviä auttaa hänet ulos, että jos onnistuu asettua toiselle kaudelle.

Presidentti Obama arvostelee Valkoisen talon tekniikka on '30 vuotta jäljessä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 13:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde @ Markknoller (Twitter) , Fox News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar