søndag den 19. december 2010

Samsung Ucim Digikamera käsite säästää laukausta kolme USB-tikut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-ucim-digicam-concept-saves-shots-to-three-usb-sticks/:
Joten, let's sanoa, että olet pois alkuunsa. Kaksi silmut. Vain sinä kolme, hengailua, vähätteleminen muistoja päivinä kun kaikki pitää yhteyttä kautta Kin Spot . Ja sitten, muistomerkki. Kaikki muistomerkki tekee. Voit karata kohta ja ampua, rutistaa yhdessä, ja snap kuva. Nopea eteenpäin ensi viikolla, ja teidän silmut ovat vielä ihmettelevät kun olet ikinä purkaa näitä kuvia ja Shoot 'Em yli sähköpostitse. Olet paitsi pettymään kaksi tärkeintä ihmistä elämässäsi, mutta sinä olet pettänyt itsesi. Kirjoita Samsungin Ucim kamera, jossa urheilu täysi kolmikko USB-portit tarkoitus taloon kolme USB muisti nubs. Kun suljin napsahtaa, se kirjaa kuvia kaikki kolme nuppeja, ja kun puolueen yli, sinä ja sinun kaksi silmuja napata kunkin nuppeja ja osa tapaa. Harmi vain konsepti nyt, mutta tässä toivoen, että se on paljon enemmän kuin lähitulevaisuudessa. Sinun silmut toivon niin, too.

Samsung Ucim Digikamera käsite säästää laukausta kolme USB-tikkuja perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 17:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TechFresh | lähde Yanko Design | Lähetä | Kommentit

Blue-Sky Idea USPS - Posti kuorma-anturit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XrJkWae8fgc/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "US Postal Service voivat ajautua konkurssiin vuonna 2011 (se hävisi 8500000000dollari viime vuonna). Op-Ed pala eilisen New York Times esittää mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia idea Posti: käyttää postin kuorma jättiläinen laivasto liikkuvien anturin ympäristöissä. [Rekisteröinti-tarvitaan linkki, tämä ei reg yhteenveto tiivistää ajatus, koska tämä paperi saman tekijän.] (Think Google Streetview steroideja.) kuorma-autot voisivat olla varustettiin erilaisia antureita (turvallisuus , ympäristö-, RF ...) ja maksaa yrityksille. artikkelin kirjoittaja käsittelee joitakin ilmeisiä yksityisyyden suojaan liittyviä ongelmia, joita syntyy. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Langaton harjoittajat avoimesti huomioon latauksen per palveluun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/wireless-carriers-openly-considering-charging-per-service/:
Dian yläpuolella ei ole vitsi - se tulee markkinoille ratkaisut laittaa päälle kaksi yritystä, jotka toimittavat Verizon, AT & T ja Vodafone asiakkaina, ja se kuvaa järjestelmän, joka tunnistaa asiakkaan internet ja maksuista eri verokantaa käyttäen ole kuin katsella YouTube Vaikka päästämällä Vodafone palveluja ilmaiseksi. Kyllä, se on pohjimmiltaan painajainen on verkon puolueettomuus kannattaa. Kaksi yritystä takana dian Arpoa Viestintä ja Openet, jotka myyvät tilaaja-hallintatyökalut harjoittajille ympäri maailmaa - työkalut Arpoa n markkinointijohtaja sanoo voidaan skannata jopa salattuja paketteja, mitkä palvelun asiakkaat käyttävät ja määrän mukaan. Emme ole keksinyt tätä - tässä on suora lainaus ratkaisut:
[Käytämme] useita eri menetelmiä tarkasti yksilöidä hakemusta - menetelmiä, kuten heuristinen analyysi, käyttäytymiseen ja historialliseen analyysiin, syvä packet inspection, ja useita muita tekniikoita. Mikä avain on se, että meillä on paras sovellus tunnistaa saatavilla markkinoilla, mikä tarkoittaa että myös hakemukset, jotka on salattu tai käyttää muita keinoja välttää havaitseminen on tunnistettu oikein ja luokiteltu ... Me lähinnä ruokkia tätä reaaliaikaista tietoa liikenteestä ja sovellusten käyttäminen politiikkaan ja maksujärjestelmää. Kukin tilaaja on erityisen palvelun suunnitelma, että he rekisteröityä, ja ne ovat yhtä yleisiä tai yksilöllisiä kuin käyttäjä haluaa.
Joo, ei sitä, miten kukaan todella haluaa internetin toimimaan - paitsi harjoittajat, jotka olen sanonut yhä hullu asioita latauksen jopa älypuhelinvalmistajista asiakkaan tietojen käyttöä tapahtumat. Mikä parasta, se on huhuttu, että FCC on luola Verizon ja AT & T ja vapauttaa langaton internetyhteys suurista osista verkon puolueettomuus sääntelyn se odottaa siirtävän ensi viikolla , joten tämä järjettömyys voi hyvinkin osua Yhdysvaltain mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Tulemme pitämään silmällä asioita - me ilmoitamme sinulle.

Langaton harjoittajat avoimesti huomioon latauksen per palvelu alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 16:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Wired | lähde Fierce Wireless Webinar , Reuters | Lähetä | Kommentit

On menossa Elite College arvoista?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6weWgo5wBdc/story01.htm:
Pickens kirjoittaa "Jacques Steinberg kirjoittaa NY Times että hidas talouden ja kustannusten nousu college on vain voimistunut kysymyksiä siitä, onko kallis, arvostetun korkeakoulujen mitään eroa. Tutkijat sanovat, että alumnit kaikkein valikoiva korkeakoulujen ansaitsevat keskimäärin 40 prosenttia enemmän vuosi kuin joka valmistui ainakin valikoiva julkiset yliopistot, jotka on laskettu 10 vuoden kuluttua ne valmistui ja totesi, että "osallistuminen eliitti yksityisen lukion lisää merkittävästi todennäköisyyttä osallistua tutkijakoulun ja erityisesti tutkijakoulu merkittävä tiedeyliopisto . " Mutta muut tutkijat sanovat, missä määrin otetaan hyödyntää koulutuksen tarjonnasta toimielin voi olla tärkeämpää, että pitkällä aikavälillä, kuin miten näkyvästi ja ylpeänä, että laitoksen nimi on näkyvissä takaisin ikkunat autojen kansakunnan varakkain erillisalueet . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kinect ja kosketukseen yhdistää yliopistossa Washington, jotta voit tuntea tulevaisuudessa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/kinect-and-haptics-combine-at-the-university-of-washington-to-le/:
Kinect ja kosketukseen yhdistää yliopistossa Washington, jotta voit tuntea tulevaisuudessa (video)
Toki tarkastellaan tulevaisuudessa on hyvä ja kaikki, ja sitähän me tuntuu, että teemme kaikki nämä ihania Kinect hakata olemme kattaa tapahtumat. Mutta entäpä tunne tulevaisuutta, mies? Juuri lapsille University of Washington BioRobotics Laboratorio jopa ottaen 3D-kuvat luotu Microsoftin peli reuna ja yhdistämällä näitä kanssa 3D haptic ohjain, mikä näyttää olevan SensAble Phantom meille. Tulos? Ns haptic kättely ", joka näyttää entistä epämukavaksi kuin silloin, kun Hank ja Dean tekevät" Go Team Venture "rutiinia. Näet sekä upotettu tauon jälkeen ja päättää itse.

[Kiitos, Jonas]

Jatka käsittelyssä Kinect ja kosketukseen yhdistää yliopistossa Washington, jotta voit tuntea tulevaisuudessa (video)

Kinect ja kosketukseen yhdistää yliopistossa Washington, jotta voit tuntea tulevaisuudessa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 15:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde fredrikryden (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Cablegate, Game

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q1rRRpLEz3U/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Cablegate: The Game on peli, jossa pelaajat voivat lukea, koodi ja yhteenveto äskettäin julkaissut Yhdysvaltain suurlähetystö kaapelit. Pisteitä löytää eniten tunnisteet kaapeli." Haluan tämän pelin laajennettiin lisää uutislähteet yleensä - automaattiset skannaukset ovat kivoja, mutta ei (vielä) tehdä kaikki liitännät ihmiset voivat.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Samsung NAb Tegra 2 Galaxy Tab 2, Google tekee Tegra Honeycomb viite foorumi?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-nabs-tegra-2-for-galaxy-tab-2-google-makes-tegra-the-ho/:
Se kuulostaa kaikki NVIDIA: n kiistely ja cajoling lopulta maksanut pois, jos pari analyytikot on uskominen - niin sanovat yhtiön dual-core Tegra 2 -piirisarja on raastava jopa voittaa tabletti tilaan. Olemme nähneet sen näennäisesti nostaa rimaa älypuhelinten Piin LG Star ja kiusaavat meitä liuskekivi jälkeen liuskekivi, mutta Citigroupin Glen Yeung sanoo, että Samsung on "sijoitettu huomattava tilauksen Nvidia ja Tegra 2 pelimerkkejä vuoden 2011 alkupuoliskolla, suunnattu sekä tablettien ja älypuhelimet ", ja BMO Capital Markets analyytikko Ambrish Srivastava ennakoi ensi Galaxy-välilehti on yksi laitteista, jotka käyttävät sitä. Jos tämä kuulostaa itsestään selvältä, muista, että Samsung oli tarkoitus tuottaa kaksiytiminen piiri omia . Mikä voisi aiheuttaa yrityksille omaksua Tegra 2, jos se todellakin tapahtuu? On monia eri syitä, on varma, mutta Glen Yeung sanoo myös, että Google on tehnyt Tegra viite suunnittelu Honeycomb , alias Android 3.0, ja niin Tegra 2 voi kuulostaa nopeutettu voittoon orastavan tabletti tilaa. Tässä toivoen että se on hyvä valinta kuluttajille , myös .

Samsung NAb Tegra 2 Galaxy Tab 2, Google tekee Tegra Honeycomb viite foorumi? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 14:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink FierceWireless , UberGizmo | lähde Barron's , Forbes | Lähetä | Kommentit

Intelin Atom Lähettäminen yli 35 Tabletit Seuraava vuosi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rDuFUlkP3po/story01.htm:
nateman1352 kirjoittaa, jossa verran TechSpot: "Intel on yrittänyt leikata itse siivu matkaviestinnän markkinoilla jo vuosia, ja näyttää siltä, yhtiö on vihdoin hieman edistyä. neuvottelupuhelun aikana eilen Intelin toimitusjohtaja Paul Otellini paljasti, että yhtiön Atom foorumi aluksen yli 35 tablettia alkaa ensi vuoden alussa. chipmaker on tehnyt yhteistyötä yli tusina valmistajia, joka käynnistää laatat Windows [tai] Android sekä Intelin oma MeeGo käyttöjärjestelmä. " Artikkelissa luetellaan Toshiba, Dell, Fujitsu, Lenovo, Asus, AT & T, Cisco, ja Acer kehittämällä Atom-pohjainen tablettia.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




XMBC 10,0 "Dharma" nyt ladattavissa parantamisen kanssa yllin kyllin, lisäosien hallinnan ja Apple TV-tuki

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/xmbc-10-0-dharma-now-available-to-download-with-improvements-g/:
Saatat olla lahjoja jokaiselle perheenjäsenelle alla joulunaika puu, mutta olemme valmiita panostamaan et ole paljon pohdittu Luotettava Media Center-tietokoneeseen. Onneksi avoimen lähdekoodin yhteisö jälleen on valmis esittämään valmis lastattavaksi nyt - 10,0 vapauttamista XBMC , täynnä herkkuja ja leluja. Se on saatavilla Windows-, Linux-, Mac-ja jopa alkuperäistä Apple TV, ja tuo aivan uuden lisäosan manageri, jonka avulla voit laajentaa toimintoja ja parantaa ulkonäköä suoraan käyttöliittymän. Mukana on myös kiihdyttää jokaisen alustan, mukaan lukien erityistä huomiota ja nettops urheilu NVIDIA ION 2 tai Broadcom Crystal HD sirut ja jopa perustaa tuen Windows 7 kosketusnäyttö, ARM-prosessorit ja OpenGL ES 2.0. Luettelo parannuksia on rehellisesti melko huikea, niin kuin lukea niitä kaikkia täällä, voit seurata lähde linkkejä täysi changelog ja lataa sivuja, kun yritämme levittää Christmahanukwanzaakah hurrata.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

XMBC 10,0 "Dharma" nyt ladattavissa parantamisen kanssa yllin kyllin, lisäosien hallinnan ja Apple TV-tuki alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 13:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde XBMC | Lähetä | Kommentit

Microsoft Security Essentials 2.0 julkaistu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QoZFzJDukrs/story01.htm:
Greg kirjoittaa tähän Ote Ars Techica: "Kun neljän kuukauden beta-ohjelma, Microsoft Security Essentials (MSE) 2.0 on julkaistu. Uusi versio merkittävästi uudistaa heuristinen skannaus moottori, lisää Windowsin palomuuri yhdentyminen sekä verkkoliikenteen tarkastus. päivitys kiistatta tekee MSE, joka on jo tullut hyvin suosittu, koska sen hiljainen, mutta tehokkaita tapoja, jopa enemmän on-on Windows-käyttäjille. MSE on aina ollut erittäin hyvä löytämään ja poistamaan haittaohjelmia, mutta se on vedonnut pääasiassa antimalware määritelmät. parantaminen heuristinen moottori käy jopa paremmin havaitsemaan uhkia, samaan aikaan, odotamme määrän vääriä positiivisia kasvavan hieman samoin. Uuden Windowsin palomuuri yhdentyminen on pieni parannus: sen avulla voit säätää Microsoftin palomuuri sisältä MSE. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




UK Laulajat laulaa hyvä Retweet song hyväntekeväisyyteen, luultavasti ei ole aavistustakaan, mitä se tarkoittaa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/uk-voice-choir-sings-please-retweet-me-song-for-charity-probabl/:
Joten tässä on paljon: UK aivokalvontulehdus Trust haluaa auttaa lisäämään tietoisuutta taudista se on omistettu taistelee ja on 30-vahva mieskuoro käytössään tehdä sen. Miten se tavoittaa mahdollisimman laajan yleisön? Jos ideat ovat namedropping kaikki suuret sosiaalisen median sivusto perustettiin viime vuosikymmenen aikana, nyökkäys iPhone vs. Android kahtiajako, ja käyttö Yahoo huono pun, sinun täytyy olla kaveri vastaa koota video jälkeen tauko. Onnittelut, se on mahtavaa. Takana-the-scenes materiaalia näihin vanhoihin balladilaulajista ei ole liian kauheaa myöskään.

Jatkaa lukeneisuus UK Laulajat laulaa hyvä Retweet song hyväntekeväisyyteen, luultavasti ei ole aavistustakaan, mitä se tarkoittaa (video)

UK Laulajat laulaa hyvä Retweet song hyväntekeväisyyteen, luultavasti ei ole aavistustakaan, mitä se tarkoittaa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 12:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink copyranter | lähde Aivokalvontulehdus Trust (ole) | Lähetä | Kommentit