søndag den 19. december 2010

XMBC 10,0 "Dharma" nyt ladattavissa parantamisen kanssa yllin kyllin, lisäosien hallinnan ja Apple TV-tuki

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/xmbc-10-0-dharma-now-available-to-download-with-improvements-g/:
Saatat olla lahjoja jokaiselle perheenjäsenelle alla joulunaika puu, mutta olemme valmiita panostamaan et ole paljon pohdittu Luotettava Media Center-tietokoneeseen. Onneksi avoimen lähdekoodin yhteisö jälleen on valmis esittämään valmis lastattavaksi nyt - 10,0 vapauttamista XBMC , täynnä herkkuja ja leluja. Se on saatavilla Windows-, Linux-, Mac-ja jopa alkuperäistä Apple TV, ja tuo aivan uuden lisäosan manageri, jonka avulla voit laajentaa toimintoja ja parantaa ulkonäköä suoraan käyttöliittymän. Mukana on myös kiihdyttää jokaisen alustan, mukaan lukien erityistä huomiota ja nettops urheilu NVIDIA ION 2 tai Broadcom Crystal HD sirut ja jopa perustaa tuen Windows 7 kosketusnäyttö, ARM-prosessorit ja OpenGL ES 2.0. Luettelo parannuksia on rehellisesti melko huikea, niin kuin lukea niitä kaikkia täällä, voit seurata lähde linkkejä täysi changelog ja lataa sivuja, kun yritämme levittää Christmahanukwanzaakah hurrata.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

XMBC 10,0 "Dharma" nyt ladattavissa parantamisen kanssa yllin kyllin, lisäosien hallinnan ja Apple TV-tuki alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 13:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde XBMC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar