søndag den 19. december 2010

Samsung vetää Froyo päivitys Bell Elävä jälkeen raportit paistettu sisäistä tallennustilaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-pulls-froyo-update-for-bells-vibrant-after-reports-of-f/:
Meillä ei ole aavistustakaan, miksi Samsung, jolla on vaikea toimittaa sen myöhässä lupasi Froyo päivitykset maailmanlaajuisesti Galaxy S -sarja, mutta se ei hae mitään helpompaa tänä viikonloppuna: ainoa kanadalainen Galaxy S saat päivitetään toistaiseksi Bellin Elävä on oli juuri sen päivitys veti. Tuntuu terve useat käyttäjät yrittävät päivittää käyttämällä Sammyn Kies työasemaohjelmiston päädyin saavuttamattomissa sisäistä tallennustilaa, joka imee ja eri ilmeisistä syistä - ja se olisi ilmeistä syytä poistaa päivityksen. Tässä virallinen ilmoitus:
"On ollut ajoittainen kysymyksiä raportoitu firmware päivitys prosessi Kies varten Samsung Galaxy S i9000M sarjan puhelimet. Samsungin Ryhmä on tällä hetkellä tietoinen tästä asiasta ja pyrkii ratkaisuun. Näin firmware päivitys ominaisuus, joka vaikuttaa kykyyn päivittää Android 2.2 on tilapäisesti poissa käytöstä, kunnes ratkaisu on julkaistu. Pahoittelemme häiriötä. "
Ehkä voimme vain mennä suoraan Gingerbread tai Honeycomb tässä vaiheessa?

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Samsung vetää Froyo päivitys Bell Elävä jälkeen raportit paistettua sisäistä tallennustilaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 19:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Samsung | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar