søndag den 19. december 2010

Langaton harjoittajat avoimesti huomioon latauksen per palveluun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/wireless-carriers-openly-considering-charging-per-service/:
Dian yläpuolella ei ole vitsi - se tulee markkinoille ratkaisut laittaa päälle kaksi yritystä, jotka toimittavat Verizon, AT & T ja Vodafone asiakkaina, ja se kuvaa järjestelmän, joka tunnistaa asiakkaan internet ja maksuista eri verokantaa käyttäen ole kuin katsella YouTube Vaikka päästämällä Vodafone palveluja ilmaiseksi. Kyllä, se on pohjimmiltaan painajainen on verkon puolueettomuus kannattaa. Kaksi yritystä takana dian Arpoa Viestintä ja Openet, jotka myyvät tilaaja-hallintatyökalut harjoittajille ympäri maailmaa - työkalut Arpoa n markkinointijohtaja sanoo voidaan skannata jopa salattuja paketteja, mitkä palvelun asiakkaat käyttävät ja määrän mukaan. Emme ole keksinyt tätä - tässä on suora lainaus ratkaisut:
[Käytämme] useita eri menetelmiä tarkasti yksilöidä hakemusta - menetelmiä, kuten heuristinen analyysi, käyttäytymiseen ja historialliseen analyysiin, syvä packet inspection, ja useita muita tekniikoita. Mikä avain on se, että meillä on paras sovellus tunnistaa saatavilla markkinoilla, mikä tarkoittaa että myös hakemukset, jotka on salattu tai käyttää muita keinoja välttää havaitseminen on tunnistettu oikein ja luokiteltu ... Me lähinnä ruokkia tätä reaaliaikaista tietoa liikenteestä ja sovellusten käyttäminen politiikkaan ja maksujärjestelmää. Kukin tilaaja on erityisen palvelun suunnitelma, että he rekisteröityä, ja ne ovat yhtä yleisiä tai yksilöllisiä kuin käyttäjä haluaa.
Joo, ei sitä, miten kukaan todella haluaa internetin toimimaan - paitsi harjoittajat, jotka olen sanonut yhä hullu asioita latauksen jopa älypuhelinvalmistajista asiakkaan tietojen käyttöä tapahtumat. Mikä parasta, se on huhuttu, että FCC on luola Verizon ja AT & T ja vapauttaa langaton internetyhteys suurista osista verkon puolueettomuus sääntelyn se odottaa siirtävän ensi viikolla , joten tämä järjettömyys voi hyvinkin osua Yhdysvaltain mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Tulemme pitämään silmällä asioita - me ilmoitamme sinulle.

Langaton harjoittajat avoimesti huomioon latauksen per palvelu alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 16:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Wired | lähde Fierce Wireless Webinar , Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar