søndag den 19. december 2010

Samsung NAb Tegra 2 Galaxy Tab 2, Google tekee Tegra Honeycomb viite foorumi?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-nabs-tegra-2-for-galaxy-tab-2-google-makes-tegra-the-ho/:
Se kuulostaa kaikki NVIDIA: n kiistely ja cajoling lopulta maksanut pois, jos pari analyytikot on uskominen - niin sanovat yhtiön dual-core Tegra 2 -piirisarja on raastava jopa voittaa tabletti tilaan. Olemme nähneet sen näennäisesti nostaa rimaa älypuhelinten Piin LG Star ja kiusaavat meitä liuskekivi jälkeen liuskekivi, mutta Citigroupin Glen Yeung sanoo, että Samsung on "sijoitettu huomattava tilauksen Nvidia ja Tegra 2 pelimerkkejä vuoden 2011 alkupuoliskolla, suunnattu sekä tablettien ja älypuhelimet ", ja BMO Capital Markets analyytikko Ambrish Srivastava ennakoi ensi Galaxy-välilehti on yksi laitteista, jotka käyttävät sitä. Jos tämä kuulostaa itsestään selvältä, muista, että Samsung oli tarkoitus tuottaa kaksiytiminen piiri omia . Mikä voisi aiheuttaa yrityksille omaksua Tegra 2, jos se todellakin tapahtuu? On monia eri syitä, on varma, mutta Glen Yeung sanoo myös, että Google on tehnyt Tegra viite suunnittelu Honeycomb , alias Android 3.0, ja niin Tegra 2 voi kuulostaa nopeutettu voittoon orastavan tabletti tilaa. Tässä toivoen että se on hyvä valinta kuluttajille , myös .

Samsung NAb Tegra 2 Galaxy Tab 2, Google tekee Tegra Honeycomb viite foorumi? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 14:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink FierceWireless , UberGizmo | lähde Barron's , Forbes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar