søndag den 19. december 2010

Samsung Ucim Digikamera käsite säästää laukausta kolme USB-tikut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-ucim-digicam-concept-saves-shots-to-three-usb-sticks/:
Joten, let's sanoa, että olet pois alkuunsa. Kaksi silmut. Vain sinä kolme, hengailua, vähätteleminen muistoja päivinä kun kaikki pitää yhteyttä kautta Kin Spot . Ja sitten, muistomerkki. Kaikki muistomerkki tekee. Voit karata kohta ja ampua, rutistaa yhdessä, ja snap kuva. Nopea eteenpäin ensi viikolla, ja teidän silmut ovat vielä ihmettelevät kun olet ikinä purkaa näitä kuvia ja Shoot 'Em yli sähköpostitse. Olet paitsi pettymään kaksi tärkeintä ihmistä elämässäsi, mutta sinä olet pettänyt itsesi. Kirjoita Samsungin Ucim kamera, jossa urheilu täysi kolmikko USB-portit tarkoitus taloon kolme USB muisti nubs. Kun suljin napsahtaa, se kirjaa kuvia kaikki kolme nuppeja, ja kun puolueen yli, sinä ja sinun kaksi silmuja napata kunkin nuppeja ja osa tapaa. Harmi vain konsepti nyt, mutta tässä toivoen, että se on paljon enemmän kuin lähitulevaisuudessa. Sinun silmut toivon niin, too.

Samsung Ucim Digikamera käsite säästää laukausta kolme USB-tikkuja perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 17:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TechFresh | lähde Yanko Design | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar