søndag den 19. december 2010

Nexus S näkee UK SIM-free hinta hienonnettu £ 430, Best Buy on joulu toimitukset eivät ole niin taattu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/nexus-s-sees-uk-sim-free-price-chopped-to-430-best-buys-chris/:
UK hinta Nexus S vain tuli paljon (lähes 22 prosenttia) houkuttelevampia, kiitos Carphone Warehouse leikkaamalla SIM-free-ostosta vaihtoehto makea £ 429.99 (668 dollaria). Sopimus-satuloi hinnoittelu on myös ottanut kuivausrumpua, kuten Nexus S voidaan nyt oli ilmaiseksi kahden vuoden sopimukset maksaa £ 30 (47 dollaria) kuukaudessa. Hyviä uutisia ympäri, niin, mutta on tietoinen siitä, että luuri on nyt lueteltu oleviksi takaisin järjestykseen, joilla on " varastossa "aiemmin tällä viikolla. Puhuminen on viivästynyt, olemme myös kuulo Best Buy takuulla joulun toimitus - jotain ylpeänä viitoitettu Nexus S online tilaussivulle - saattaa hyvinkin kaipaamaan Joulupukin toimitus ikkuna. Pari meidän lukijat ovat saaneet sähköpostiviestejä vähittäiskauppias neuvoo, että heidän Gingerbread paketit lähetetään "seuraavien 1-2 viikkoa", mutta ehkä sinne joulukuussa 24. päivä. Niin onnellinen vapaapäivät ja onnea!

[Kiitos, Taylor ja Rod]

Jatka käsittelyssä Nexus S näkee UK SIM-free hinta hienonnettu £ 430, Best Buy on joulu toimitukset eivät ole niin taattu

Nexus S näkee UK SIM-free hinta hienonnettu £ 430, Best Buy on joulu toimitukset eivät ole niin taattu perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 10:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android yhteisön | lähde Carphone Warehouse | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar