søndag den 19. december 2010

UK Laulajat laulaa hyvä Retweet song hyväntekeväisyyteen, luultavasti ei ole aavistustakaan, mitä se tarkoittaa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/uk-voice-choir-sings-please-retweet-me-song-for-charity-probabl/:
Joten tässä on paljon: UK aivokalvontulehdus Trust haluaa auttaa lisäämään tietoisuutta taudista se on omistettu taistelee ja on 30-vahva mieskuoro käytössään tehdä sen. Miten se tavoittaa mahdollisimman laajan yleisön? Jos ideat ovat namedropping kaikki suuret sosiaalisen median sivusto perustettiin viime vuosikymmenen aikana, nyökkäys iPhone vs. Android kahtiajako, ja käyttö Yahoo huono pun, sinun täytyy olla kaveri vastaa koota video jälkeen tauko. Onnittelut, se on mahtavaa. Takana-the-scenes materiaalia näihin vanhoihin balladilaulajista ei ole liian kauheaa myöskään.

Jatkaa lukeneisuus UK Laulajat laulaa hyvä Retweet song hyväntekeväisyyteen, luultavasti ei ole aavistustakaan, mitä se tarkoittaa (video)

UK Laulajat laulaa hyvä Retweet song hyväntekeväisyyteen, luultavasti ei ole aavistustakaan, mitä se tarkoittaa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 12:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink copyranter | lähde Aivokalvontulehdus Trust (ole) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar