onsdag den 12. januar 2011

Pentagon Credit Union Database haavoittuvan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UWK7G16OfQU/story01.htm:
Trailrunner7 kirjoittaa "Osuuspankin jäsenten käyttämiä Yhdysvaltain asevoimien ja heidän perheilleen on myöntänyt, että kannettava tietokone tartunnan malware.was jota käytetään tietokannan, joka sisältää henkilökohtaisia ja taloudellisia tietoja asiakkaista. Pentagon Federal Credit Union (PenFed) liikkeeseen lausuman New Hampshiren oikeusministeri että sanoi tietoja, kuten nimet, osoitteet, sosiaaliturvatunnuksen ja PenFed pankki-ja luottokortti tilitiedot sen jäsenistä käsiksi tartunnan PC. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Exclusive: SwiftKey tweaks Android näppäimistö tablettia (käytännön video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/exclusive-swiftkey-tweaks-its-android-keyboard-for-tablets-han/:
SwiftKey Android oli yksi läpimurtoartisteista on virtuaalinen näppäimistö toimintaan viime vuonna, kiitos ainutlaatuisen ennakoivan lause, joka oppii, miten puhua (tai kirjoittaa, koska se oli) ja suositellaan koko sanoja perustuu omaan tyyliin. Se kuulostaa oudolta, mutta se on yllättävän hyvä - ja vaikka et käytä ilmaisua ennuste puoli ollenkaan, se on vain hyvin noudattaen-out, helppo käyttää näppäimistöä. Yhtiöllä on suuria suunnitelmia 2011 ja neuvottelut OEM-valmisteilla, käyttöliittymän ja toiminnallisuuden hienosäädön uusia laitoksia oppimisen kirjoittamista tottumukset nauttiminen RSS-syötteitä, ole virkaa, Gmail, ja muista lähteistä ... Niin, ja tämä: uusi app räätälöity käytettäväksi Android tabletteja.

Teksti merkintä tabletit on haaste, että valmistajat ja ohjelmistovalmistajat ovat yrittäneet ratkaista pitkään, pitkään aikaan , ja yksi katse vilkas lentokenttä kymmeniä ihmisiä yritetään tyypin iPads tasapainoista niiden kierrosten kertoo, että meillä on vieläkin pitkä tie kuljettavana. Emme ole varmoja, miten SwiftKey uusi versio tulee työskentelemään 10-tuumainen tablettia (otetaan Xoom , esimerkiksi), mutta meillä oli mahdollisuus tarkistaa sen ulos Galaxy Tab - ja täytyy sanoa, että se on luultavasti paras maisema virtuaalinen näppäimistö olemme käytetty 7-tuumainen tabletti toistaiseksi. Swype ja muut jäljittämistä näppäimistöt näyttää ulos paikka ruudulla tämä iso, mutta SwiftKey hyödyntää sitä, että pikkukuvat ovat niin kaukana toisistaan jakamalla oman QWERTY osaksi kahteen osaan ja sijoittamalla vähemmän käytetyt numerot keskustassa.

Näppäimistö ei ole valmis parrasvaloihin vain vielä - SwiftKey edelleen laskut sen prototyyppi - mutta voimme kuvitella, että se tulee olemaan saatavilla ennen pitkää. Seuraa tauko käytännön video!

Jatka käsittelyssä Exclusive: SwiftKey tweaks Android näppäimistö tablettia (käytännön video)

Exclusive: SwiftKey tweaks Android näppäimistö tablettia (käytännön video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 17:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony ilmoittaa PSP2 klo 27 tammikuu Tokion kokouksessa?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/sony-to-announce-psp2-at-january-27th-tokyo-meeting/:
Sony on 27 tammikuu Tokiossa keskustellakseen "business [katsaus] ja strategia." Sehän on totta (ja vahvistettu Joystiq Sony). Mitä emme tiedä, onko MCV ja VG247: n lähteet ovat painonsa arvoisia Lucida Grande. Molemmat sivustot väittävät kuulleensa kokous on käynnistää foorumi PSP2 . (VG247 puolestaan on aiemmin julkaistu kuvia ilmeisen PSP2 dev kit .) Ei suuria messut debyytti, vain Tokion kokouksessa tuntematon spektaakkeli ... sitten taas, 3DS "paljastavat oli satunnainen lehdistötiedote , joten muukalainen asioita on tapahtunut. Olimme panoksen toisen PlayStation Phone ei vahvistusta ainakin, mutta meidän täytyy odottaa ja katsoa.

Sony ilmoittaa PSP2 klo 27 tammikuu Tokion kokouksessa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 16:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq | lähde VG247 , MCV | Lähetä | Kommentit

NASA Leirintäpaikka Heavy Lift ajoneuvon kongressin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PF3aEv691CM/story01.htm:
BJ_Covert_Action kirjoittaa "No, kongressi vaati viime vuonna, että NASA kehittää budjettisuunnitelma ja ehdotus uuden raskaan kaluston ajoneuvon valossa Ares V peruutus. Äskettäin NASA antoi kongressille mitä he halusivat. Tammikuun 11. Douglas Cooke pystytti väliraportti kongressin jäsenille yksityiskohtaisesti perusrakenne käsitteet menisivät uusi raskaan kaluston ajoneuvoa. kongressi edellytti, että uuden raskaan kaluston ajoneuvo maksimoida uudelleenkäyttöä avaruussukkulan osien osana talousarvion taistelun presidentti Obama viime vuonna. Koska seurauksena NASA pohjimmiltaan kopioi-liittää Ares V muotoilun uuden kertomuksen ja pystytti sen kongressille 11.. Ehdotetun ajoneuvo vaatii viiden segmentin SRB: n että ehdotettiin Ares V-raketin. Se hyödyntää SSME: n ja sen pääasiallinen neste vaiheessa. Se uudelleenkäyttö sukkula ulkoisen säiliön ensisijainen sisäosan neste Booster (sama säiliö on suunniteltu tällä hetkellä antaa Discovery sukkula käynnistää niin paljon ongelmia). Ja se tulee hyödyntämään uutta J-2X moottori että NASA on kehittymässä Ares V-hankkeen yläasteella. Toisin sanoen, NASA ehdottanut kongressille, mitä kongressin pyysi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Flow my tears, vastikään rakennettu robotti johtaja Philip K. Dick sanoi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/flow-my-tears-the-newly-built-robotic-head-of-philip-k-dick-sa/:
Kyllä, tämä on ehdottomasti postitse (ja video!) Noin käsin rakennettu, robotti johtaja kirjailija Philip K. Dick , joka kuoli vuonna 1982, jolloin maailma löytö kirjallisuutta voitaisiin muuntaa elokuvia kuten Blade Runner, Total Recall, Minority Report ja Scanner pimeät. Valitettavasti hän ei jätä robotti johtaja itse. Se voi yllättää sinut selville, että tämä ei oikeastaan ole edes ensimmäinen robotti johtaja Philip K. Dick, se ilmeisesti toinen. Tämä hiljattain rakennettu robo-PKD on tarkoitus korvata yksi, joka oli tunnetusti hävisi vuonna 2006 ja rakensi Hanson Robotiikka ja Alankomaiden yleisradioyhtiöiden VPRO. Video tauon jälkeen on kammottava ja ihmeellistä, mutta se ei ole mitään verrattuna Valis Trilogy.

Jatka käsittelyssä Flow my tears, vastikään rakennettu robotti johtaja Philip K. Dick sanoi

Flow my tears, vastikään rakennettu robotti johtaja Philip K. Dick sanoi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 16:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink iO9 | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Google Tilaa Global Science Fair

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/67XkNIuWDLM/story01.htm:
theodp kirjoittaa "Google ojensi APB Tiistai etsii nuorten Einstein ja Curie wannabes sen uuden maailmanlaajuisen sähköisen Google Science Fair (kiva Rube Goldberg YouTube promo, btw). Opiskelija-vuotiaiden 13-18 pääsy tietokoneeseen Net ja selain voi kilpailla palkinnoista, jotka sisältävät matkan Galapagos-saaret, stipendejä, ja viiden päivän matkan CERN. Google ei ole vielä tajunnut, miten web-käyttöön tieteen reilun levyt, joten hankkeiden kuten Crystal Mether - Friend or Foe on luotava Googlen sivustot (esim.). Toisin kuin tyypillinen paikallinen koulujen luonnontieteiden oikeudenmukainen, tuomarit tässä on todella paljon, joten voit unohtaa syyttää tieteellisesti tietämättömänä opiskelijat, vanhemmat ja opettajat teidän tappio tästä aika, lapset! "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Amber Alert Partners Facebook

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E19cUxVP5xY/story01.htm:
wiredmikey kirjoittaa "Amber Alert ohjelma, hyvitetään turvallista hyödyntämistä 525 lasta ympäri maata, on uusi liittolainen tänään: Facebook. Facebook-käyttäjät voivat ilmoittautua Amber Alert tiedotteita omaa valtiotaan, joka lähetetään niiden kautta Facebook 'Uutiset'-toiminto. arviolta 800000 lasta on ilmoitettu kadonneeksi vuosittain. Amber Alert on vapaaehtoista ovat mukana lainvalvontaviranomaisten ja yleisradioyhtiön. uusi Facebook Amber Alert sivut ovat tärkeä laajennus toissijainen jakelujärjestelmän avulla AMBER Ilmoitukset lisäämään tuntuvasti ulottuville ja vaikuttavuus hengenpelastus-tiedotteita. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Li-Ion Motors Inzio sähköinen superauto pysäkin Detroit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/li-ion-motors-inzio-electric-supercar-stops-by-detroit/:
Li-Ion Motors Inzio sähköinen superauto pysäkin Detroit
Olemme jo osoitti sinulle nopea kierros kaksi kolmesta Automotive X-palkinnon saajat . Ihme, jos kolmas oli? Hengailivat kopissa sen luojan, Li-Ion moottorit, etsii vihreää ja selvästi outclassed toisen auton, että yhtiö on komeilu. Se Inzio, oikea superauto sähkömoottorin lajikkeen perusmallin lyömällä 60 päivästä pysähdyksissä neljässä sekunnissa ja harjannostajaisia on 130 - ei ehkä Ferrari-selättäminen mutta varmasti enemmän kuin tarpeeksi, jotta saat luvan ottaa pois. Jos tämä ei riitä siellä on useita malleja eri tehotasoa ja hiilikuitu rakenne, jossa kalliimpiin pudottamalla että 0-60 aika 3,4 sekuntia ja lisäävät huippunopeutta on 200.

Vietimme aikaa chattailuun Li-Ion Motors projektipäällikkö Paul Daigrepont malleista auton, mielenkiintoisimmat ovat lähetyksen. Se mittatilaustyönä nelivaihteisen yksikkö, kiinnostavaa, ei kytkin. Se on suoraan moottorilla, siirtyy kautta melat kanssa ECU pudottamalla vääntömomentti moottorin hetkellisesti purkaa vaihdetta, jolloin upshift tapahtua. Tällä pysäyttää moottori yksinkertaisesti pysähtyy spinning ja jos haluat kääntää, auto käy ensimmäisellä vaihteella ja kulkee taaksepäin! Yhtiö on hyväksyä tilauksia, alkaen 139.000 dollaria, hinta, joka tekee lehtiä tuntuu vielä enemmän tinkiä.

Li-Ion Motors Inzio sähköinen superauto pysähtyy Detroit perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 15:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Lenovo ThinkPad X200 klooni vie meidät takaisin, takaisin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/lenovo-thinkpad-x200-clone-takes-us-back-way-back/:
Takaisin vuonna 2008 Lenovon ThinkPad X200 oli saada ihmiset kaikki aivan hermona, ja se näyttää jotkut ihmiset eivät koskaan jäähtynyt. Jos olet yksi niistä harvoista, jotka haluavat reignite liekit herätti, kun ensimmäinen noudattaen silmät kannettava tietokone, vilkaise tätä näyttävästi renderoidut knockoff. Puuttumisesta huolimatta Lenovon logo ja hieman pois ulottuvuuksia, se todellakin näyttää X200, - että on, kunnes katsomaan konepellin alle. Alkuperäinen urheilu 2,4 Core 2 Duo-prosessori, kun taas knockoff sai 1,66 GHz Intel Atom N450, todella paljon on SSD jopa 64 Gt, kun taas fake ei ole edes vaihtoehto, ja lopuksi, petkuttaja puuttuu 4GB RAM päivitysmahdollisuus. Mukaan MIC Gadget, ThinkPad klooni renkaat / 1900 Kiinan yuania (noin 286 dollaria), ja voi ostaa verkosta, mutta emme voi kertoa missä. Joka tapauksessa, et ole vakavasti pohtia sitä ... olit?

Lenovo ThinkPad X200 klooni vie meidät takaisin, takaisin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MIC gadget | lähde Shanzhaiben | Lähetä | Kommentit

Hyvästi moniteholasit - Electronic lasit Muuta Focus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kj2391YML-A/story01.htm:
kkleiner kirjoittaa "Siirrä yli Ben Franklin vihdoinkin korvata moniteholasit. Virginia perustuva Pixel Optiikka on kehitetty yhdistetty linssi, joka muuttaa välillä keskittyä sähköisesti. valtuuttaa! lasit luotiin yhteistyössä Panasonic Healthcare, ja voit vaihtaa pitkän että lyhyen matkan visio sekunnin murto-osassa. sijaan, että linssi on jaettu kahteen osaan, Empower! käyttää LCD overlay, jotka voivat muuttaa polttoväliä lasit kautta sähkövirta. Kun LCD kerroksen pois, linssit ovat hyviä keskitason / pitkiä matkoja. Käännä LCD kerros, ja osa objektiivi on yhtäkkiä suurennuslasin lähikuvia - täydellinen käsittely. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.